Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubilačke i genocidne namjere Izraela se vide iz svemira,a ne vide iz Vašingtona.
pola ovih komentatora sedmicno kupuje 10 izraelskih namirnica i time svjesno-nesvjesno finansiraju agresore
ti to iz licnog iskustva?
Genocid je genocid, makar ga sprovodili oni nad kojima je u prošlosti izvršen genocid. Naravno svaki genocid treba i presuditi. Znači Tribunal u Hagu treba da nastavi sa radom ima za nj. još dosta posla!
Sretna Nova Godina 🎊🎈🎊🎊🎈🎈🎉🎉🎉
za one koji ne vjeruju http://aura.ba/article.php?article_id=5054
stici ce vas zasluzena kazna ako Bog da.
ljubav je kljuc i samo ljubav pomaze
HEJ MOJ FRISCIC......TAKO SU GOVORILI NARODI PRIJE NAS KAO STO TI GOVORIS, PA SU DOCEKALI ALLAHOVU KAZNU.....DOZIVIT CES JE I TI NE SEKIRAJ SE.....
Allahume inneke afuvvun tuhibul afve fa*fu anna...............AMIN
hm hm..... nije zgoreg za pogledati : http// liberalbih.blogspot.com
koje sranje... kai nikada niko drugi nije bio granatiran,samo ovi palestinski dzabohljebarosi koji 60 godina zive od humanitarne pomoci i jos uvjek zele da ratuju
to se prica kod vas u selu ? :p
ima li ikoja balijska pasčevina na ovom Svijetu koja se graniči sa drugom vjerom a da ne ratuje??? nema
Zato što takvi kao ti ne trpe drugačije, ne vide dalje od nosa i strah ih je nepoznatog. Reakcija na to jeste sasuti paljbu iz svega što postoji, ali opet ne ide.
disi commie drugaru stari njesto te nejma na klixtorisu zadnjiha dana
...e, izgleda njisi djobro gledo :)
u 2014. godini, na očigled cijelog svijeta da se na ovakav način svakodnevno ubijaju civili, žene i djeca meni je prosto neshvatljivo. ne znam samo jesu li njihovi životi manje vrijedni od života nijemaca, francuza i drugih pa se sve ovo toleriše i mirno posmatra.
...u ruandi za 100 dana pobiše 800.000 ljudi...neko se ozbiljno nasekiao tada?
...a misliš da se neko ozbiljno sekira i sada? ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
palestinci pedeset i njeku godinu se bacaju kamenjem na tenkove izrajelske tenkove umjesto da su ko dobi bosnjani naoruzali se pa isprasili tur srbima
Tako je Trica, 24% jer nas je međunarodni faktor zaustavio da ne ostanete bez ičega (isti onaj međunarodni faktor kojeg kritikujete da je protiv vas). A dobri bošnjani skupljaju rezultate vašeg nedjela i čiste nered za vama a vi se još ponosite. Zamisli kakav mentalni sklop mora biti u takvoj glavi!?
@ Trica Fin si ti nacionalista kada pljuješ i sereš i po svojim. tebi je šega to što je neko po jamama a zaboravljaš zločine u kazanima i zločine nad svojim narodom jeb... ti sjeme pokvareno retardu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)