Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bježe iz korporacijskog ropstva, nema porodiljskog otpusta ta odluka data kompanijama ako hoce na milost da dadnu sto naravno 90% kompanija ne da) ; porez na primanja veca od 40% pa na to ti uzme porez na imovinu (auta i nekretnine), fakulteti se placaju, nema zakona o slobodnim danima, ljudi ako hoce da zadrze posao rade preko 60 sati sedmicno. Citav zivot se vrti oko posla.
Šteta, mi smo bili pod 11, ali lista ide samo do 10.
Sva sreća pa im nismo interesantni
Možda jednog dana Lihtenštajn jer je oaza posebna za sebe to sam napisao već na drugom članku ali inače nema šanse za mene Bosna i HERCEGOVINA RAJ NA ZEMLJI!!
To je zato što nemaju pojma da dosta stvari koje sada imaju neće imati u tim zemljama.
Za toliko država su većina i čuli tokom obrazovanja
Zelje i pozdravi
uglavnom im je porijeklo iz tih zemalja, ako se izuzme Japan i Australija
a Hawai umjerena klima 25 stepeni
Pa Hawai su jedna od USA država😁
australija i svicarska
Začudo, niko ne bi volio živjeti u Izraelu, kojem godišnje daju milijarde dolara za naoružanje.
nigdje rusije, srbije...
Nece ih sunce bas ugrijati u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj, a u Kanadi ih nece i vidjeti. Mozda ovi sa Floride razmisljaju o zivotu u Kanadi, ali oni iz Njujorka, Micigena, Viskonsina, Minesote.... brrrrr... sva hladnoca dolazi iz Kanade...
Izraela nema na spisku ! Ni Ameri nisu dobro došli !!!
Uz penziju od 1700 dolara nece ni nasi da se vrate iz Amerike u Bosnu.Eto kolko nas bije dobar glas.
Buraz , osvrni se na naše zdravstvo i bit će ti jasno ! Penzioneru je doktor najbolji i najpreči čovjek a bez lijekova si gotov !!!