Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni su totalno ludi ako misle da ovo ovako moze funkcionisati
Moze, al na papiru
Pa zar nisu rekli dvije, tri sedmice da ne kolabira zdravstveni sistem? Naredna faza: niko nije lud putovati sa maskom, gubici, otvaraj sve. Pametne zemlje će to što prije uraditi.
Znaci, nema u evropu do jula
propade mi berba jagoda....a u p.m.
Vanjske granice EU ostat će zatvorene do 15. juna ?? Pa Hrvatska otvorila granice sa BiH i u Hrvatsku mogu ulaziti stranci ??
Ukratko rečeno, ideš na vlastitu odgovornost
Lose nam se pise svima redom osim politicara njima je divno njima love kapa sa sviju strana
Jel ovo znaci da ce neko napokon uvesti red i higijenu na autobuskoj stanici u zenici, jer onaj toalet je ravan toaletu u 18 vijeku?
ma, kad vam zafali zita, primacete vi i kineze iz wuhana
Novi svijetski poredak...
Gasi svjetla, motaj kablove, spusti zavjesu, otvori vrata da gledaoci izadju napolje i zakljucaj ih da NIKO VISE NIKAD NE MOZE UCI!
Najbitnija rečenica u čitavom tekstu glasi: Komisija je objavila smjernice i preporuke, koje nisu obvezujuće za zemlje članice...
@Darth_Vader_007 Jer već brinu o Higijeni, a i većina stvari se Ionako rješava elektronski ( Karte za voz, bus). To što se nama u Bosni sve mora nacrtati ne znači da mora svima 😂
U zemljama bivše Jugoslavije trenutno zivi 21.700.000 ljudi i ukupno ima 19.089 "zarazeni"i 672 umrli a danas italija u samo jednom danu umrlo 888 pacijenata mada ih je 62mil. Ovo je sa nekim razlogom preuveličato i sad nemogu normalno naglo sve da od jednom puste...
Napredni bosnjaci hodaju i po eu...dok primitivniji bosnjaci odaju samo po turskoj.Samo vi idite u tursku pa ce te vidjet kad vas uhapse i optuze da ste gulenovac...bas kao sto se to desilo bh studentu...nasem studentu....Dole ce te zaglavit....a u vasem rodnom kraju ce govorit: Otišo u tursku na 7 dana paltio 200 eura ljetovanje i evo.... nema ga 7-8 godina odozdol.Snašo se nema šta drugo bit!
@Diplomatic300 bolje u bratskoj Turskoj nego u ustasitetu