Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Groblje za muslimane u našem jeziku ima svoje ime - MEZARJE! Propali bi bez Google Translatea, samo kopirate tuđe vijesti, ništa ne radite, makar uzmite lopate i počistite ispred redakcije.
cuj prvo pa 10% populacije im cine muslimani!
Ovo je kao znak dobre volje...uskratiti nesto za sta dobar dio islamske uleme kaze da je farz (stroga obaveza), za mogucnost ukopavanja muslimana na muslimanskom mezarju, tj. groblju. Francuzi su uvjek bili fashisti...
e toliko o toj \"demokratskoj\" evropi .... kad ni po obicajima svojim ne mozes ukopati nekog.
živiš u Srazburu? a zar se nisi vratio u Republiku Srpsku Krajinu ? a da, ta republika više ne postoji ....ostade ti izbjeglica cijeli život... ili si možda sa KOsova ?? KOsovo postoji..doduše Albansko !
Pa eto, kad umres aBd nece te daleko zakopati..
hahha moguce je da u Turskoj ima 10 000 krscana samo se to krije..hahhaha i 8 je previse a kamo li 10 ima ih 5 miliona jos iz \'60 iz kolonija Zar vam vjera ne zabranjuje lagati ?
Živim u Strasbourgu, jedno kilometar gdje će biti to groblje. To mjesto je poznato po obližnjem šinteraju, a uginule kerove bacaju tu. Dakle, namjena ostala ista...
Moguce je da u Francuskoj ima najmanje 10 000 000 muslimana, samo sto se to krije. Danas u zapadnoj Evropi IMA najmanje 20 000 000 muslimana.
Ko tebe slaga ima ih 5 000 000 u FR cuj 8 hahahha
Kad bi nas postedili vjesti vezanih za muslimane bar 7 dana bili bi vam zahvalni. Stvarno ste dosadni, musl..ovo..musl..ono Koga bolan briga ???
Svaka cast. U Francuskoj 8 000 000 muslimana U NJemackoj 6 000 000 muslimana Masala.
Zato raspravljate o vjeri?? O vjeri se ne raspravlja javno i ne dokazuje se rijecima cija vjera je ispravna, ne rijecima vec djelima!!! Kad me upitaju sta sam, odgovorim COVJEK, a svoju vjeru zadrzavam za sebe, cuvam i njegujem u dusi i dobrim djelima! Dosta vise nacionalizma i rapravljanja ko u sta vjeruje, onaj ko se svadja u vezi vjere bolje da to vrijeme iskoristi da se pomoli i zahvali Bogu, da ucini nesto dobro na ovome svijetu a ne da brblja i svadja se s drugima samo zato sto nosi drugacije ime!
Zamislite naslov, \"U Francuskoj otvorena prva muslimanska crkva\"
ps;onaj islamski strucnjak bi trebao znati da ako je njegov jezik bosanski mezarje ne postoji u tom vokabularu osim ako je doticni prihvatio turski kao i vjeru sto je za saku pirinca heheheh
sve im ugrozena prava a sve ih vise bjezi iz svojih zemalja i odlaze u evropske zemlje da donose svoje ludacke obicaje,uzivaju sve privilegije demokratskog drustva,umiru i jos se zale,kakvi uhljupi heheheh
@@Stručnjak Bitno je, zato što niko ne govori o pravoslavnim ili katoličkim mezarima. Nema uopšte problem neka svako zove kako želi i koristi termine koje želi, ali dajte malo ispoštujte ljude o kojima govorite, recimo meni ne smeta ni stric, ni baka, ni ujak, ali kad se govori o meni onda želim da se zove amidža, nana, dajdža.