Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nivo inteligencije i kulture ovih sto komentarisu na ovaj nacin je zabrinjavajuci. Iskreno se nadam da nije vecina takva....
Hvala Allahu , Gospodaru svjetova, islam se siri cijelom planetom..
cudni su putevi gospodnji...gdje se rodis, a gdje zavrsis...lovis pustinjske lisice, a onda malo predjes na irvase. aj nek se okrece.
ovi gore ne prizivaju kisu...nego snijeg. bas nek se malo ohlade gore, mora da him je dobro ugrijalo u pustinji, pa se malo bave sad poboljsanjem u smislu ovih klimatskih promjena, neka, neka, nek prizivaju snijeg, okopni sve, pa eto poplave i to, a i oni gore irvasi i indijanci, sta ce oni. fino je to.
Mashalla !
kad im počnu pucati bombe vidjeti će što su se usrečili
elhamdulilah...
kakva SAD i tolerancija...pa imaju kamp na kubi gdje sjedi hiljade neduznih ljudi koje su pokupili po iraku i afghanistanu.... zbog njihovih masonskih posla danas je pola miliona muslimana u iraku pobijeno od strane njihovih aviona i vojske... gdje vam je to tolerancija? jbt nekidan uhvatise momka porijeklom iz BH, jer je lago umjesan u terorizam... a znam lika licno... uopste nije takam tip..evo sad mu sude, izgleda da ce i on zavrsiti u guantanamu.... njihova tolerancija prema muslimanima je gora od evropske...samo sto evropljani otvoreno kaze i pokazuju kako nas mrze u njihovim drzavama, dok ameri to rade krijuci kod kuce, a otvoreno po iraku i afghanistanu....
Ponjake joj se na minaret,munaru ili kako već se zove...a i vi ste što stavljate ovakve vijesti ljaxe do ljaxea
ti malo gl.up a??? cuj USA pprimjer evropi za toleranciju?! Ciaj pazljivo i vidjet ces da je džamija izgrađena u Kanadi a ne USA
Ako iko treba da nauci nesto o toleranciji to je onda islamski svjet, a pogotovo bliski isrok
@ hEre Nije USA isto sto i Sjeverna amerika (kontinent) Kanada je drzava!
ovo ona sto je bila ispred papagajke u sarajevu, preselili je gore u kanadu, malo je ofarbali i to je to. zna se sta je dzamija, ovo je kucica za radnike na gradilistu.
joj dzamije, sklepali je od onih kontejnera s baustele
Po čemuj je ovo vijest za naslovnicu? Broj im raste, a 80 ih! Inače, građevina fantastično izgleda :) Paralelno s ovakvim vijestima mogli biste pisati i o ubojstvima kršćana u Bagdadu?