Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba dati opet obami, cisto da se jos jednom potvrdi kakav je ovo cirkus od drustva postao! "yes we can, again"!!! ;-)))
mislim da je killary bolja opcija...
@stomachinchestout moze i ona-bitno je samo da su ameri, jer niko se od njih bolje ne brine za mir&blagostanje&demokratiju u cijelom svijetu i blizoj mu okolini!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad je tu nagaradu dobio jedan barack obama, onda znas u sta se to pretvorilo.. cirkus..
Valjda je Bake intervenisao, cuo sam da hoce da Sebija dobije nobelovu nagradu. Mislim da je zasluzila ovu nagradu i da je treba obavezno ukljuciti u NASA svemirski program da Seka postane astronaut, naravno o drzavnom trosku. Ipak je to Seka zasluzila pa zaboga studirati 11 godina pa postai ugledan direktor UKC-a to ne moze svako.
E cuj "otpao"....
kad nije uplatio kome treba
pozovite killary...
da zamjesi BUREK Obama ?
Dodik moze pod ruku sa Trumpom
Ili Donald ili Anđelka...
Путин би могао добити да није раскинуо нуклеарну уговор
ahihihhih sto ih izradise kolumbijci
Eh da imaju nagradu za rat koja bi tu konkurencija bila. Bilo bi interesantnije pratiti nego oscara.
pa tu i mi konja za trku imamo (i to vise njih) ;-)
@sunshine3 i konja [Bakira] i medjeda [iz Laktasa] a bogami i Ljisicu Covica
Zovite Milorada i Baketa dok nisu đe makeli
rezervna varijanta i pravi čovjek za to je - zna se - Obmana
Aleksandar Vučić i BAkir Izetbegović ! JER SU SE SPORAZUMJELI da u Srebrenici budu dva gradonačelnika, jedan za Srbe a drugi za Bošnajke. Da ne bi ispala štela protukandidat treba da budu BAkir Izebegović i Draagan Čović radi DVA GRADONAČELNIKA STOCa, jedan za Hrvate, drugi za Bošnjake ! Meni ne trebaju pohvale za ovo Solomonsko rješenje jer sam ga samo prenio sa BAkirovog predloga za podjelu Mostara !
i ovo je samo jos jedna farsa postala !