Povučeni milioni pakovanja
0
Otkriveni insekti u dječijoj hrani "Similac"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko gdje se u Sarajevu moze kupiti Similac hrana?
od.j.eb.i ti ignorantu nadobudni - prvo se obrazuj pa napadaj druge!!! procitajte sastav ovog industrijskog smeca koje prodaju pod djecijom hranom! http://thezenafile.files.wordpress.com/2010/04/similacingredients.jpg Mlijeka NI U TRAGOVIMA!
Neka ba mlijeko sa mesom
Pobrkali ste oncice stoko! ovde se radi o baby milk za bebe do 6 mjeseci, a one piju samo mlijeko barem do 4 mjeseca zivota dakle odje.b.i.t.e sa svojojm savjetima \"prirodne hrane\".
Eh kad se sjetim samo onog ratnog Ikara:))) Pa onih lanch paketa ..pa svog smeca koje smo pojeli...a sta su tek bebe u ratu ovdje jele...
potpisujem
SVE VRSTE FABRICKIH HRANA SU OBICNA SMECA KOJA SE DOBRO NATOPE HEMIKALIJAMA TJ.KONZERVANSIMA I ONDA FINO UPAKUJU U IZAZOVNE BOJE I PAKETICE.NARODE BORITE SE PROTIV FABRICKE HRANE VRATITE SE PRIRODI I UZGOJU HRANE PRIRODNE KOJA JE DOBRA ZA SVE GENERACIJE LJUDI I ZIVOTINJA.