Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znamo ko su žrtve ali ko su izvršioci? Zamislite šta su "oslobodioci" Iraka oslobodila Iraka od: milijardi barela nafte, i dalje to čine, desetine kg. zlata mjetnine, vrijedne muzejske zbirke i mnoštvo drugih vrijednosti. Da bi ih svega ovoga oslobodili morali su da im poruše zemlju, gradove kuće, da ih pohapse ako se protiv toga pobune, da obesčaste mnoštvo žena i djevojaka, da se iživljavaju nad zarobljenim itd........ Pa sad ko bi mogao bit graditelj masovne grobnice?
Profulao sam u nazivu da stoji 150. Opet Masonska propaganda sa brojem 15. Goglajte ime ISIS i 15,150,1500,15000,150000,1.5 million da vidite da vecina vijesti o IDILu sadrzi broj 15. Masonska provala i laz.
trebali bi pojedinci sad reci da su se i ovi sami poubijali kao i nasa raja na pijaci u Sarajevu od po prici ČETNIKA kada je pala granata
Pa nije ni čudo, ko ih je "stvorio", CIA i Mossad. Hillary Clinton na ovom snimku priznaje "the people we are fighting today we founded"! https://www.youtube.com/watch?v=gHtsJChtjnY&index=45&list=PLBIhoQyyb6zlkf_lyySEvIhLAUeMBmrcc
Ni ovi izgleda ne poštuju ženevsku konvenciju.
Sad ce bosnjaci to pravdati masonima, zavjerama, izraelom itd itd.
Imran Hosein je predvidio sve ovo jos 2003 godine. Tacno je u bocu opisao stvaranje Islamske vojske od strane Masona i Izraela.
vidoviti hoseini. jel osnovo neku religiju?
Ovi iz IDILa se bore na 15 strana odjednom. Koliko to njih ima da mogu da ratuju na toliko strana odjednom?? 2-3 miliona? Amerika sa 150,000 vojnika nije mogla da ukori Irak a grupa od 20,000 ratuje od Sirije do Iraka.
Eeee, dječače. Allahova swt vojska. "I koliko je puta, mala skupna Allahovom voljom pobjedila veliku skupinu...". Kad Allahowa swt pomoć dođe, ne treba ti niko više.
Kako to onda nemogu da pobijede Izrael i Egiptaskog El-Sisija koji pobi muslimane???
Zivotinje