Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ode Ebola dođe krpelj sa virusima....
Zbog pasa lutalica cemo pomrijet svi, Van pameti usvojiti zakon o zastiti zivotinja a nemati sposobnosti brinuti o njima.
Vidi pravde i lajavog jezika. Da i ti možda nisi neka lutalica pa kevčeš okolo i režiš na ljude?
Pravda po mraku ima koristi jeli zivi od pljacke kao mnoge nevladine organizacije koje uzimaju veliku lovu za pse lutalice koje prime u dom, 9KM po danu, imaju po 50 pasa u 2 kvadrata. ETO ISTINE STO VOLE PSE LUTALICE
Jaoooo :) Naucnici istrazivali smrt nekog seljaka u Kanzasu :P Ovo je samo uvod u novu pricu o smrtnonosnom virusu :) Od misa, ptica, krava preko nila evo sad krpelji :D Ocekuje se da ce smrtonosni virus "krpelj" u narednoj 2015 godini da se prosiri po cijelom svijetu a predvidja se oko 500 000 mrtvih :D Naravno farmaceti vec pripremaju vakcine koje ce bii obavezne za vakcinaciju :)