Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisite vi o Babajicu iz Zivinica, to.je vas nivo
Postavljaju ja s teleskopom iz kuhunje vidim i pratim to. Hahahaahahah
Joj ovog klixa, majke me vise od vas stete nego koristi.
pa ti isti rusi ne mogu evo vec 2 god izaci na kraj sa ukrajinom, gdje tek njemacka svedska daleko je evropa a svijet je prevelik zalogaj za bilo koga..nije uspjelo dzingis kanu necu ni putinu ni americi
I kojim vremenima zivimo...legnes i pitanje gde ces osvanuti...neka nam je Bog u pomoci...
Sve ce pokusati da odrze Bidena na vlasti, cak su spremni i na veliki rat.
Pa logično, dok se Ameri bave mjesecom i Marsom, Rusi koriste napredne tehnologije za buduća ratovanja!!!!
Ovi rusofili od naslova zapamtili samo SAD i rusi postavljaju neklearke u svemir.Propustili su da su Republikanci ti koji sumnjaju.Vecina u kongresu su republikanci a vecina su MAGA (trampisti).Trampe srbine, šta ovi tvoji rade? Rusofili na aparatima. Sve odbore i komitete oni drze. I onda rusofili počinju sa nekim nebulozama. Boli u dusi rusofile sto republikanci sumnjaju u ruse. S vazeljin ili bez vazeljin ? Zar i ti Trampe srbine ?
Kako je kauboj ljut kad nije glavni u svemiru.
ovaj scenario sam vec vidio u nekom filmu prije mozda 20ak godina.. ako neko zna nek mi pomogne.
Clint Eastwood zaboravio sam naziv filma 🙂
Space Cowboys
Ma ja ,standardno prepadanje naroda da su se svi urotili protiv USA,prvo arapsko proljece pa sad Rusija i ko je sljedeci,eto samo sto nam jos cigle nisu pocele na glavu padati,malo je sto ste isprepadali narod sa rusima na zemlji sad odosmo i u svemir :]
A osim toga, ova američka uzbuna može biti odličan način za skretanje pažnje sa unutrašnjih problema u kojem se davi američka vladajuća elita na čelu sa ovim zombijem. Držite lopova, a lopov u njegovim opancima.
Tekst nisi pročitao. Republikanci su većina u Kongresu i drže sve komisije u Kongresu SAD. Kalve onda veze ima unutrašnji problemi SAD sa ovim. Donald Tramp upravo te probleme i koristi u kampanji. Još jedan teoreričar zavjere
Ameri cvile! Zašto? Zato što neprijatelj vuče prejake poteze, a to se protiv njih ne smije, jer su oni božanski, superiorni, perfektni, nepogrešivi, izuzetni, bogom dani, dakle predodređeni za pobjede. Na kraju će ispast - tresla se gora, rodio se miš. U strahu su velike oči. Putin se malo šali, a oni odmah shvatili za ozbiljno.
Vidim i ovim hoće da kopiraju Ameriku, još se nadaju da će govno McDonald Trump pobijediti.
Šta i da jesu? Pa SAD je lansirao nuklearnu bombu u svemiru još davne 1962 ahhahahhahahha
I ja sumnjam...
Nuklearno oruzje u svemiru...hmmm....zamisli aktvirat ovo u svemiru i potamanit sve satelite za komunikaciju na Zemlji i GPS.
Kada jednom samo pukne