Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kina - Svijet 20:0.
Pa da li to onda znaci da ove vakcine koje oni vec isprobavaju nece pomoci protiv ove nove mutacije virusa
Još i ovo?, Nema gore kombinacije.
Ne serite vise .
Španska koronica kao španska mušica
hoce sšvabe da salju test turiste na maljorku..ebo ih oni..
Haj što meću... ali ne vade.
Hoce li ove budale iko zaustaviti ? Kad su neki novinari prije nekoliko godina rekli da ce se namjerno ubijati i pcele i zivotinje niko nije vjerovao. Ovo se sve radi namjerno. I vi se i dalje smijete "teorijama zavjere ."
Da bogda pocrkali svi vise. Hebo te bog i ovaj nesposobni svijet koji ima 1000 nekih međunarodnih institucija koje nisu sposobne ni sta osim izražavat zabrinutost.
J**em vam mater!
Evo ga klix prvi u Evropi, a mozda i sire, da javi ovako nesto. Rasturate..
20A.EU1.. Jeli ovom novom ovo broj sasije...
Šta god se utvrdilo ovaj virus ima takvu genetiku da evoluira vrlo brzo. Ljudima je trebalo 100hiljada godina da evoluiraju, od majmuna. Ovaj virus to uradi za sezonu. Da nisu vanzemaljci došli i umjesto oni da ratuju za planetu zemlju, to virusi rade za njih. Šta god bilo planeta zemlja treba genijalce da zaustave virus koji kritičari i konspiracijski teoretičari samo mogu nadati da će ikad razumjeti.
Rekli su da će pandemija trajati 18 mjeseci
pa ljudi moji ima li danas i jedna dobra vijest...
Širim vam mater
zavjerenici su svakoj drzavi njenu coronu namijenilli