Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega sigurno nece sutra pustiti na ulicu kao sto bi to nase tužilaštvo uradilo.
od ranije poznat organima uprave?
S obzirom da je crnac mislim da će dobiti 10 godina najmanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neće ga skidati sa k urca u zatvoru, koliko je lijep.
tim bolje!
...ovaj ga je poglabo za cijeli život vec sad u startu...a i pajdaši mu...alaj ce im krvi piti prvo policija a onda duga robija...svjetlo slobode oni vise nece vidjeti... živjela amerika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da Obama ima sina, zvao bi se kao ovaj bastard!
Ne da ga neće pustiti,već mu prijeti smrtna kazna.Za okrutna ubojstva Ameri dosuđuju smrtnu kaznu,a ova crnčuga je to i zaslužila.
nazalost nece, jer je maloljetan, a I politika ce se umijesati jer ne smiju jos vise razbjesniti ovu nigersku gamad radi fergusona, sve u svemu, ne vjerujem da ce ga vjesat na javnom mjestu kako je I zasluzio
http://www.infowars.com/blacks-screamed-kill-the-white-people-before-brutal-murder-of-zemir-begic/
Opet rasistički komentari iako se spominje i bijelac kao jedan od privedenih i osumnjičenih.
Crnac kriv ??? ma daj nemoguće
sreca u nesreci sto se desilo u americi, jer to sto su maloljetni im je spas samo od smrtne kazne ali ne od dozivotne.Ima njih sa 14 g koji su osudeni ne dozivotnu, americka pravda sto podrzavam kaze ako znas ubiti kao odrasla osoba onda znas i dobiti kaznu kao odrasla osoba a najbolje u svemu je sto daju pravo na pomilovanje poslije izdrzanih 55-60g znaci moci ce traziti pomilovanje kada mu bude 77g.
dijete od 16 godina ga ubilo bože sačuvaj,ovaj bi se izvadio da zna omara mehmedbašića na uslov,bio pod stresom dobio keca u školi
Daj mi majko nekog lijeka Jako sam ti prehlađen Da zagrijam kosti hladne Da budem iznenađen U vrijeme influence Kad radosti ništa nema Da zaživim život bolji Meni majka čaj taj sprema Čaj od maka baš je džaba Zasijala stara baba Čaj od maka baba sije Nema murije (fiksa se i smije)
Ljudi različitih rasa ili kultura teško mugu živjeti zajedno, multikulturalizam na Zapadu je potpuno propao, primjer Bosne to najbolje pokazuje!
Za dva dana u milionerskom gradu nadju ubicu, bas ko u Instanbulu. Kod nas znas ko je ubica, znas gdje je i opet nista. I mi nesto drzava i neki qurac. Svima nadjemo mahan, a sebe ne vidimo.
Cuda li cuda, nigger je ubica...
U ST. Louisu inace momci sa 16-17 godina hodaju sa cekicima? Koji je to bijes u nekom sa 17 godina da izvrsi ubistvo prvog stepena? Strasno!
Kad je ubijen onaj čamuga to protesti i divljanje o rasizmu, evo čamuge ubile bijelca, također imigranta i manjinu pa nikom ništa. Još će tražiti izvinjenje crnačkoj zajednici jer su malog plaho uzbihuzurili
Uzeti pravdu u svoje ruke . . .
senad pa njima bi bilo bolje da su mrtvi nego na dozivotnoj, hej nije ti to bosanski zatvor pa da imas i godisnji, mozes misliti koliko pedera od 120kg ima unutra a takvi nemaju sta izgubiti i tako je tamo dok ne umre o ovi novi mladi pilici.
Lijepa naša nekadašnja Milicija... A to je taj razvijeni kapitalizam kojem mi stremimo i u kojem djeca i tinejdžeri žive na ulici, odrastajući uz nasilje.. Pa šta očekujete od njih? Da postanu normalni, kulturni radni ljudi?? Aham..
uprtavo tako i jos brutalnije radi americka policija. a njihov problem nece na takav nacin rijesiti. I zasto u Evropi nema takvih problema a policija nije brutalna
Samo da utvrdim, jer očigledno nemamo isto pamćenje.. Ti se naše Milicije sjećaš samo po brutalnosti? Ne sjećaš se činjenice, da su znali sve o svakome, prije nego što su izmišljene nadzorne kamere ili satelitsko praćenje? Ne sjećaš se da smo kao djeca bili bezbrižni i poštovali čika Milicionera, baš kao i drugaricu učiteljicu? Ako su bili brutalni prema kriminalcima, a pretpostavljam da pod tim podrazumijevaš batine, to definitivno nije loše, jer da se ovaj mali melez nekoga bojao odnosno da je dobio batine na vrijeme, ne bi se usudio da uradi ovo što je uradio.. Tj. teško bi došao do te faze..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)