Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krscanski terorista
Ludilo je univerzalno. Kad luđak musliman priča protiv Amerike a onda raznese ljude muslimane u džamiji, ili kad luđak kršćanin priča protiv Islama pa pobije djecu kršćane u školi. Niđe veze. Zato je opasno kad država ne reaguje na vrijeme. Evo sa Klixa bi se moglo privesti i preispitati bar desetak kandidata. Neki ogrezli u sveopštoj mržnji (kao Dunga), a neki veličaju zločince i fašizam (kiksi, Franziskoo...). Sve su to potencijalne ubice i samoubice.
Vidi Dzeme sto pametno zbori.
Terorizam krštaški.
nema,priveden pa pusten.-sahranjen za sva vremena..-kraj.-vi po bih privodite i pustajte.
A mogo se drogirat i guzit ko sva normlana djeca, jok...
Čitao sam da je ovo na slici prije nego što je ubijao,ljudi mislili on se obukao u nekog lika,on došao da ubija (mačem)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010428514294 Evo mu fcebokk profila. Tipicni nacista koji ce zasigurno inspirisati mnoge naciste u Svedskoj i sire . Uskoro ocekujem Nobelovu nagradu za Breivika i otvaranje gaschambers za strance da pojedu kolace unutra
k.o ... hajhači win
Ljubitelj ekstremne desne. Hahahah. Joooj Klix. Super ste. Mora da ga je bacao desnicom.
Nigdje ekstremna desnica nije na vlasti OSIM U BIH !! Sve po demokratiji i zakonu !! Ovdje traže svu vlast po svim vertikalama, horizontalama i DIJAGONALAMA, ako neko hoće da oni za bilo šta odgovorajau !!
katana kao brijač u rukama mladog teroriste,strašno
Gospodine Pedersen, zaista zaslužujete takvo prezime!
tipični Somalijac
zatrovana do srzi ova djeca danas..............umjesto da budu svijetla tacka buducnost.....
tacno tako roditelji su krivi...........
Jedna anomalija u milionskom sistemu i odmah se našao izgovor za prosipanje velikih riječi i zaključaka o čitavoj populaciji. Heh.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)