Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utlačavanje raje na tom području daje rezultate.. sad velike svjetske sile imaju opravdanje da rade sta hoce.. a izraelci bez problema mogu da upucaju bilo kojeg palestinca naoruzanog ili ne- pogresno obucenog ili tome slicno.. sve ovo sve vise liči na Trumpovu predsjednicku kampanju..
Ovu bagru treba samo kokati. inace nisam pobornik nikakvih hapsenja. Treba teroriste, zlocince locirati, opkoliti i ostaviti im jedan mali prostor za bijeg, naravno prije toga na pravo mjesto postaviti vrhunskog snajperistu i tap, gotovo nema vise, nema potrebe da drustvo snosi ogromne troskove sudjenja, pa onda ga jos hraniti nekoliko decenija ili dozivotno, tak i kraj.
mora da je neki vučićev srpin genocidaš
Slinamu hoce u dzenet 😂😂😂😂
Kada su u SSSR teroristi prijetili KGB je oteo sina od njihovog vodje, odsjekli su mu polni organ i poslali ga njegovom ocu. Teroristi su se odmah predali. Shvatam da je surovo i odvratno ali sa govnima se ne moze drukcije.
Šta ona prljava, zelena kupusara kaže o ovakvim situacijama ? Valjda je pedofil ostavio neki ajet ili suru u vez s otmičarskom krizom !
Čuje li se ono dobroćudno kmečanje alahu ekber ?
@HanSolo Sikter arapsko kopile !
eh kako li nisu vidjeli kad su ga otimali da mi je znat
Ko visoko leti nisko pada
https://www.youtube.com/watch?v=LlG3mZxL0hM TORRENTE 3 - ESCENA DEL AVION :D