Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi nije sramota posjetiti psihijatra ili psihologa. Cuvajte svoje mentalno zdravlje. Ko zna sta je ovome bilo u glavi.
@jesamjasam neradi se ovo samo o psihi vec zakonu gdje uvijek zene imaju 100% pravo na dijecu, bilo kakva situacija... non stop se ovo desava po zapadu. Zena ako samo kaze da je malte ne ruzno pogledao, sva prava njoj... kao muskarac si uvijek izvuces deblji kraj u razvodu, i nazalost ovo rade.
I zenu zatvoriti jer je ostavila celjade sa psihickim bolesnikom.
kojoj je sretnici psihicki bolesnik napravio dijete uopce? trebali ste svo troje lagano za rukice i s balkona
Ja bih i ovu budalu isto tako bacio sa sedmog sprata p a neka vidi sta je toj bebi uradio
I on je skocio..
da je bar odlucio prvo da skoci pa tek onda da baci dijete
Samo pameti....
užas..tuga...jad
e u p.. maternu..tuzno do bola..
Musliman. Vjera mira i ljubavi. Ccccc
@abortussnjoko Ajde dojavi nam kombinaciju za iduce izvlacenje Binga, kad si vec tako vidovit. U medjuvremenu sisaj kitu.
@abortussnjoko Pričaš gluposti, vjerovatno imaš crkvene pedofilske traume iz djetinjstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Wtf