Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijelim njeno mišljenje. U Evropi više nema anitisemitizma, vrijeme je da se vrate kući i ponovo se aktivno uključe u evropsko kulturno naslijeđe.
Pogrijesio si musli, vi ste ti koji se valjate po podu i cije zene smrde na kilometar.
DOCI CE VRIJEME KADA CE KRIŠČANI RECI JEVREJIMA ... VI NAS VODITE... HADIS
Puna podrska Obami i njegovoj politici... A za ovog fosila bilo je davno vrijeme da zecepi neku rupu na lokalnom groblju. Grob joj je otvoren a ona jos uvijek puna mrznje,, Zastititi Izrael cuvara judizma i krscanstva od islamskih terorista koji bi da uniste sve sto nije islamisticko..
IZRAELCI SU PRELEP NAROD, PRAVE MUSKARCINE, SECAM SE KAKO SAM DUDLAO JEDNOM IZRAELCU. MNOGO MU SE SVIDELO, A I MENI. MI HOMICI I JEVREJI SMO U WW2 DELILI ISTU SUDBINU ZATO IH MAKSIMALNO PODRZAVAMO
_http://en.wikipedia.org/wiki/Helen_Thomas#cite_note-21
Thomas was raised as a Christian in the Greek Orthodox church
Ako su već dole, onda jedino što mogu poželjeti je da bude mir. Eh sad kako doći do mira u ovakvoj situaciji ?
ha, ha ovakvu nakazu mogu da guze baslimani malih kitica, znjaku je ba, ovo samo baslimanska majka radja, ha, ha pored ovakvih lumena Izrael ce vjecno postojati i siriti se. na harape atomsku braco izraelci
Svi sve Vi pametni. Curi pamet iz Vasih komentara. Rodi majka!
Tvrtko - sta se bolan krijes niti si ti hrvat nit si ti ujko nego jedan klasicni cetonja
sta bi HDD nisi vise adademik
NAPRED IZRAEL!!!! TREBA LEPO DOZVOLITI IZRAELU DA RESI MUSLIMANSKO PITANJE. I TO NE SAMO NA BLISKOM ISTOKU NEGI U CELOM SVETU. DATI JEVREJIMA ODRESENE RUKE I IMACEMO HILJADUGODISNJI MIR NA ZEMALJSKOJ KUGLI. PITANJE ZA MUSLIMANE: KO JE ZIVEO NA PALESTISKOJ ZEMLJI PRE NEGO STO JE MUHAMED STVORIO NOVU RELIGIJU, ISLAM? TE PRICE DA JE PALESTINA ZEMLJA MUSLIMANA JE TIPICNA MUHAMEDANSKA PROPAGANDA.
@@tvrtko ovakvi kao ja ih sigurno nisu slali u logore. to su cinili izrodi iz hrvatskog naroda i hrvatsko cvijece=vi bosnjaci koji su radili najprljavije poslove za njihove racune. osjecas li ti stid zbog svojih predaka, i onih sto su bili sluge hrvatima i jos vise oni sto su vjekovima slugovali turcima???? sigurno ne!!!! vi ste kroz povijest potpuno izgubili karakter i zdrav razum.
Prestarila babetina pa lupa gluposti....