Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se i Salah nasekiro i oglasio na Twiteru ko onda kad je bilo na N. Zelandu?
I ja sam musliman ali ja sam pravi musliman i osudjujem ovakve napade!
"Bez obzira na motiv" motiv je dobar izgleda po ovom turcinu, hebem li mu dijete u dijetetu.
Svi vi koji ovo osudjujete tako isto i ovo organizujete i za ovo i za novi zeland i ko zna za sta jos ste dogovorili mater vam hebem ratousacku... zapucaj te pa da se fino zna nek svi ginu a ne na vjernike udarat i svaljivat na druge.CIFUTI
boze sacuvaj u kakvom svijetu zivimo. tuga..
Zao mi je svih zrtava,ljucki zivot nema vrijednosti! Samo sto ce se sada cijeli svijet dici oko ovoga nazalost,nesretnog dogadjaja,a kada je u pitanju terorizam na Novom Zelandu,vecinom su svi sutili! Velika je nepravda praviti razliku izmedju zrtava,samo zato sto je neko musliman,nemora znaciti da je manje vrijedan od nemuslimana,ali nazalos cijeli svijet tako radi i misli!
Ceka se jos da se sutra, poslije vikenda i Inzko oglasi...
Gdje je onaj pametnjaković Drynsky što je rekao da eto, niko sa zapada nije i nece osuditi ovo.. Kakvih sve bilmeza ima ovde, to je strašno!
islam govori o samilosti i ljubavi SAMO I ISKLJUCIVO kad su u pitanju drugi muslimani, sto se "nevernika" tice vrlo je jasan i ovakvi napadi ne treba da cude
@N3ko 1) Kuran, 48, 29 (Sura Al-Fath, objavljeno u Medini): "Muhammed je Allahov poslanik, a njegovi sljedbenici su strogi prema nevjernicima, a samilosni među sobom.."
@N3ko Gdje ste to nasli?Bas ste jadni vi pojedinci
I ovima sto su ubijali garant uzor dr dabic i sratko mladic.
Merkel osuđuje LOL. Zbog njene politike prema migrantima i islamizaciji Njemacke i Evrope ovo ce se još malo dešavati i u Evropi. Muslimani već sada čine 24% populacije Njemačke i 13% Engleske.
Sta ce lutke od Amerike Merkel, May i Juncker reci. Merkel na primjeru je utrpala puno ilegalni migranata u Njemackoj
Ovo rade krscani a prilijepe muslimanima, licemjetstvu vasim nema kraja. Kao ustase 1941 stave fes na glavu pobiju srbe a oni misle muslimani pa ovi osvete vrse.