Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim ti da prozivis 10 godina svoga zivota u patnji kroz koju su prosli ti ljudi pa mozda jednog dana izadje ovdje vijest o tebi i trazenju azila. Pa cemo reci, ubi stakor, j-e-b-o- on m-a-t-e-r g-e-n-o-c-i-d-a-s-k-u.
J.e.b.o ti te.ro.r.i.s.a. m.am.u i sv.Savu u sred č.m.a.r.a. Ima li vecis t.e.r.o.r.i.s.t.a. od vas g-e-n-o-c-i-d-a-s-a. Sve vas treba na kolac nabiti.
goni to odmah u pčku mterinu.ako to ne sasijeku u korijenu imaće vrlo brzo ono što zapadnoeuropske zemlje imaju danas-milijune na socijalnoj pomoći i dječijem doplatku.prokleti štakori.
Ko je željan udući te.ro.rista? isto kao i sa našim po.tu.ri.cama, niko nije lud zaebavati se...