Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa odakle je na Balkan stigao virus, da nije možda sa Marsa ??? Do zadnjeg dana su držali skijališta otvorena a sad pametuju... Poslije Milana i Bergama najveća su žarišta bili upravo Austrijski ski centri.
A ako se želite žaliti na ove strožije mjere, možete se žaliti Kurcu. (predsjedniku Austrije)
Naši političari treba da se zahvale gospodinu Kurcu!
Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašiti gospodu…
Udri Kurće po sirotinji. To ti je domet. Ako si faca zabrani Šwabama i Skandinavcima
👏👏👏🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹🇦🇹
I neka su..Dijasporci se digli ko ludi a znaju i upozorenje dobili od firmi da se ne ide..ko se vrati i bez posla mogo bi ostati il bez plate za vrijeme karantena..Ali dzaba je seljacina ostaje seljacina nedokazna i kad je u evropi..Stoka nedokazna..
Mnoga mjesta u BiH žive od para što Dijasporci tu ljeti ostave. Ali dobro, od kud će to jedna Papčina kao ti znati.
Jest se ovaj Kurc nadigo u poslednje vrijeme
Gledaj bosnje naseg i mozga, sad pljuje svoju drzavu kako je nizasta jer nam evropa uvodi ove mjere, a kad nismo imali skoro nijednog zarazenog dok je ta Evropa grcala u broju zarazenih, isti bosnjo je govorio otvorite granice da nam se moze doci u drzavu... I eto otvorise, pa sad kad su nam uvezli iz svojih drzava virus, sad mi najgori i ne treba nas izbjegavati...
@Fant0m Duga ti ova recenica !! Skrati malo brate umorih se citajuci :P
@n1965 Trebao sam je ispresijecati tackama i gdje treba i gdje ne treba, ko sto rade mnogi :D
sve su ovo shoshoni krivi
Sta se cudite, pa ne mogu niti Austrijanci uci u BiH tako lako.
Bolje da uvedu test inteligencije!
Jos da ste prenijeli vijest kako treba ili da ste mozda poslusali konferenciju u potpunosti bilo bi super. Fino je receno da osobe koje imaju prebivaliste u AT, a dolaze iz neke od zemalja zapadnog Balkana mogu preci granicu bez PCR testa, ali u tom slucaju ih ceka obavezan PCR test u roku od 48h i opet povratak u karantenu na 2 sedmice. U svakom slucaju rade sve da nas zadrze u AT.
Zbog par gazda kafića u Sarajevu, stavili nas u karantin.
Super, bliski smo Kurcu
Znaci PRC test, pa fino..