Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kikanović je košarkaški Emir Spahić. "Mora" igrati, a užasan.
Nije Musa dovoljno fizički jak da se nosi s reprezentacijama na Eurobasketu, ali svakako da je veliki talent. Nego Kikanović i Bavčić, pa smiješni su... Šta drugo reći.
Bavcic je meni najbolji. NBA igrač haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja vise ne kupujem hrvatske proizvode
...pametno!
"Doprinjeo". Novinari. Gluho i daleko bilo.
Interesantno i zanimljivo, nisam znala ...
Nabijem ga na kurrraccc i njega i njegov genij... postalio smo robovi Interneta i mobilne telefonije i svih ostalih appova i sličnih pizdarija... sve lične podatke nam uzimaju mali čifuti kao naj smrad sa facebooka...
e dobro velis, sve psihicki bolesno uz ovaj internet.
She rains...ma u pravu si mi im dajemo...bolesnici smo svi, evo ja prvi :-)
Steve je neki Sejtan dok je jabuku urgizenu ko biva iz Dzeneta stavijo zbog kojeg grjeha smo spusteni na zemlju.I Apple ko naj bolji naj skuplji Fuj Bojkot Apple i Rvacke proizvode a i Iz Srbije. imamo svoje Fucck OFFFF
wtf, cime li se ti drogiras, vjerovatno promahom u glavi :)
Biološki otac Steve Jobsa je bio bogataš i nikakav ekonomski ili ratni migrant. Sreća pa su Stevea odgojili Amerikanci s Američkim vrijednostima inače nam ne bi nikad podario ono što jest, nego ovaj musliman.
Koje su ti rasisticko govno, sa americkim vrijednostima, mater ti hebem u usta.
Sirija je bila središte jedne od najstarijih poznatih civilizacija, Eble. Na ovom su se prostoru izmjenjivali Feničani, Egipćani, Hetiti, Aramejci, Asirci, Babilonci, Perzijanci te na kraju Aleksandar Makedonski. Tada helenizam prodire u Siriju sa Seleukidskom dinastijom. U Siriji, zemlji s bogatim povijesnim nasljeđem nalazi se i mnogo muzeja i knjižnica. Najznačajniji muzej je Nacionalni muzej u Damasku koji sadrži brojne izloške iz azijske, grčke, rimske, bizantske i islamske umjetnosti. Najveća je knjižnica ona sveučilišna u Damasku s preko 150 000 naslova. Sirija jedna od rijetkih arapskih zemalja gdje je postignuta visoka razina emancipacije žena.
Problem je što se Steve rađa jednom u 50 godina... a ovi će na socijali završit
Prezime se ne može uzeti... Znači on je Steve Jandali ( Džandali)
Ovih dana pola svijeta ima korijene iz sirije i tamo tih zemalja,kakva je ovo propaganda,ova arapska govna nisu dobrodosla u Sarajevo,ja sam musliman ali ove smedje ljude ne volim
Jedno pitanje, Paša ... Klanjaš li pet puta dnevno, učiš li redovno Kur'an i jel ti uzor Poslanik Muhamed s.a.w.s. ? Unaprijed hvala na odgovoru...
Kakve to ima veze sa smedjim ljudima koji pripadaju pustinji ne gradu
"doprinjeo"?!?!??!?!?! e, pismenosti!
Kulturu i nauku su donijeli muslimani. Danas je zapad to zaboravio! Evo jedan primjer za jezik i brojeve...
U Siriji, zemlji s bogatim povijesnim nasljeđem nalazi se i mnogo muzeja i knjižnica. Najznačajniji muzej je Nacionalni muzej u Damasku koji sadrži brojne izloške iz azijske, grčke, rimske, bizantske i islamske umjetnosti. Najveća je knjižnica ona sveučilišna u Damasku s preko 150 000 naslova. Sirija jedna od rijetkih arapskih zemalja gdje je postignuta visoka razina emancipacije žena. Brojevi su arapski a ne indijski!
Optimisticna Raspitaj sr malo bolje, guzice.Arapi su izmislili te brojeve. Takodje ima puno ucenjala iz Islamskog svijeta koji su trasirali put medicini, astronomiji i hemiji.Samo Zapad sa propagandom krije istinu.
..STIIIVIIIIIII!!!!, VRAAAAAAATIIIIII SEE!!
Svakako da ima pametnih i kvalitetnih osoba u Siriji,kao i svagdje po svijetu,medjutim problem sto to nije iskoristeno je iskljucivo zasluga "radikalnog islama",ne tradicionalnog,RADIKALNOG!!!
Ne postoji radikalni islam. Islam promovise mir, ljubav. Sve mimo toga nije islam. Po tvojoj logici su onda nacisti radikalni kriscani?
doprinjeo? 😒
i đeko je iz Sirije A:)