Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove bradonje odvratne, vehabije, koje misle da su dotakli vrhunac Islama i koji su tolko samouvjereni da su na pravom putu, gori su po Islam nego tkz. ISIS. Klasicna izopacenost vjerovanja i tumacenja Islama, šitska posla. Isprani mozgovi.
Kad ga vidis ne treba ti puno da skontas jel ili nije terorista. Odmah protjerati.
Sad će ga ko gospodina na avion i dva policajca i nazad u Sarajevo
ljudi isprlja mi prezime hahha kuku majci ni na odmor sad nigdje hahahha
I sta sad - ovaj ovakav treba da me predstavlja u svijetu i prlja mi ime i naciju, trebam da se stidim sto nosim muslimansko ime jer ce svi stranci koji veze nemaji s islamom poceti da vjeruju kako smo svi ovakva pogan?? Mamicu vam je*em, sjeme vam se zatrlo. Nema u vama niceg ljudskog, ISIL je je*eni kult, a vi greska prirode. Je*eni zohari.
Ne bih bas ISIL-ovu pristalicu nazvala "malom macom", ni u kom slucaju. A nas narod ima taj bizarni obicaj da na bilo koju temu automatski povlaci kartu Srba i nabija je u facu krajnje nepotrebno i izvadjeno iz konteksta. Ovo nema veze sa Srbima, ovo su neke druge bitke, dobrodosao u 21. stoljece.
...kad ne moze puce u siriji, dobra je I sveCka 😂😂😂😂😂😂
....ovi vehabije idu svi za neke instruktore u isil.....što ih ovaj bradonja može naučiti......kako pustiti bradu....ili sašiti kratke hlaće....
Gdje su mu žene? Njih je ostavio u Bosni i Hercegovini?
Nije mi doista jasno otkud tim muslimanima, jal u Somaliji, Afganistanu, jal u Bosni, Sandžaku... toliko djece? odakle (h)im padaju, s neba? kako (h)in prave tako uspješno?