Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi degenerici... Niste podrzavali amerikance i europu kad su vam se najebali matere sa sankcijama i bombardovanjem:) nego ste ih gore od bilo kakvih terorista razvlacili po gradu i vezali za nekakve stupove?
Cetnik iz Jasenovca pozdravlja brata svog iz Chicaga ! Uz muzicku zelju : " Okrece se kolo srece " u iskrenoj nadi da cemo se uskoro svi ponovo naci ovde !
cuj saudijski komandosi ? Zar i oni imaju takve jedinice ?
A ti KABASH sta ste vi to uradili sedis tu ko picka u BOSNI mislim u 28% i prodajes muda za bubrege.. Sto se nisi spakovao pa otisao dase boris sa svojom bracom ti si mi neki TURCIN A sto se tice robovanja to mozete samo vi da dobijete polako vas Hrvati guze cujem kako se volite .. A sa druge strane pa vi ni sami sebe nevolite jos cemo vam poslati iz SANDZAKA vasu bracu da vam izjave eksplozivnu ljubav kao u Sarajevu.. hahahahahahah..
Alo TAJKUN sto se tebe tice pre 10 god Jasam bio u BOSNI a gde si ti bio KLINTONU U DUPETU sakrili ste se iza KLINTONA ko pickice pa placete da vas brani.. A sad mi se nesto kurcis junaka muda moja sakrio se ko SADAM HUSEIN u rupu pa izasao posle.. hahahahahaah Masala
to chicago, ti ces ko rob gradit veliki islamski centar, kad smo ono americi mogli uradit, mozes mislit sta tek vama srbima mozemo???
Mali, Sipu ga loma!!
Jebem ti mamivu po sred pizde! Koga ces ti istrijebiti, jebem ti sev zivo i mrtvo!! Gdje si bio prije 10 godina da te na kolac nabijem, ulojena svinjo! Lako je lajat ovako!!
pa naravno da jih vise volim oni su nas branili,dok ste nas vi htjeli istrjebiti. ja volim sve ljude dobre volje,ali koliko znam medju vama susjedima malo jih ima
Al-Qaida je meni super
Eto kakvi ste vi Muslimani samo ste rodjeni za teroriste al polako bicete istrebljeni jedan po jedan lepo predstavljate Islamsku veru posle kaze niko nas nevoli koce da vas voli kad sami sebe nemozete da volite a ne druge... Stvarno niste zasluzili da zivite na ovom svetu treba vas sve istamaniti polako sve u svoje vreme...
muslimani (koji vjeruju i dobra djela čine, a ne muslimani samo po imenu), su najbolji narod koji je živio i koji će živjeti. Islam ne proizvodi teroriste već arogantni imperijalisti koji neke loše ljude podržavaju dok rade u njihovom interesu, a kad se okrenu protiv njih, proglašavaju ih "islamskim teroristima" i neprijateljima demokratije (primjer: bin laden, sadam, i ostale bivse americke marionete
pogunuo je dosta vise nego jedan talac, a 'krstaski ratovi' je neki kroatski balavac nastanjen u podrucju sa bosnjackom vecinom gdje mu svaki dan bosnje uzmu pare za uzinu (hahaha) pa jedini nacin da ispolji svoju agresiju ostaje internet
e seljaku jedan... ti evropljanin !?!?mars u picku materinu, ono bas!prve komsije i glavni prijatelji su ti cigani i zao mi ih je zbog vas govana... a u ostalom ako hoces da znas ko te je sklepo malo se zadubi u daaavnu Historiju pa ces biti rasvijetljen mamlaze napaceni. i jos jednom nek se zna jebo ti bush mater!!!
Za g... NARAVNO DA STE SVI TERORISTI, ODNOSNO CIM VAM SE UKAZE PRILIKA POSTAJETE TERORISTI A I 99% VAS MUSLIMA NIJE NORMALNO JER SVOM DUSOM I SRCEM PODRZAVATE ARAPCINE I TERORISTE I VAM I NIJE MJESTO U EVROPI JER VI I NISTE EVROPSKI NEGO AFRO-AZIJSKI NAROD JER VISE VOLITE PRLJAVE ARAPCINE NEGO NAS EUROPEJCE... GO BUSH!!!