Njene kolegice ostale u zatvoru
0
Oslobođena jedna članica benda Pussy Riot
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvažnije da se koji vjerski objekat ne uvrijedi, a što narod trpi poniženja na svakom koraku, to nije bitno, \'ebo ih zidovi. Pustite ženske! Zatvorite Putina
Podrska hrabrim Pussy Riot !
Nisam prvi? Uh, trcim trazit nove ostove
Čestitam i podržavam rusku politiku kada je u pitanju bolest peederastije i kada je u pitanju vrijeđanje vjerskih objekata. Za takve ne treba imati milosti. Ako želiš gola plesati i ako želiš drugome duudliti, zatvori se u svoja četiri zida, pa radi šta hoćeš. Nemoj nama normalnima soliti pamet i govoriti nam da je to normalno! Peederstvo i vrijeđanje vjerskih svetinja nikada nije bilo normalno!
FREE PUSSY!