Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje veze.Lik bolestan i opasan za okolinu i oni nece pratiti da li uzima lijekove.Taj sutra moze opet nekoga ubiti.
@VizitaULudnici I ti si našao da polemišeš sa likom koji isto čuje glasove u glavi. Vrlo mračne...
Da vide dokle ce tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo jednostavno nije normalno.....
u sudstvu sve sami šizofreničari, zato ova odluka nimalo ne čudi.
Ne do mu Bog da je bio Musliman. Ne bi imo nit potrebe nekoga ubit. Bilo bi dovoljno da je samo izgovorio "el Hamdulillah" ( Hvala Bogu) dok je sjedeo pored mladića, da bi mu se nakačile sve tajne agencije svijeta i da mu prišiju veze sa IDIL, ISIS, ASICS, ADIDAS il kako se svi oni zovu. Činjenica je moreš radit sve samo nemoj bit Musliman. Mamaru vam Fašističku!
Nakon toga se oglsio kanadski prestavnik manjina u parlamentu i zatrazio da mu familija ubijenog mladica isplati 50 miliona $ zbog pretrpljene muke. S'druge strane advokat sizofrenicara trazi da mu se podigne bista u svakom autobusu ili ce tuziti familiju ubijenog djecaka...itd
Kad je Kuršćanin, onda je šizofreni kanađanin, nije terorista..........familije vam se kuršćanske nayebem
Beni bog kaze ispusi kutiju cigara na dan a ja dvije, sta da radis.
vrlo cudna odluka,ustvari nevjerovatno,znam da sud u ontariju to nikad ne bi uradio
ma ovakve odmah vjesat pa nek on vidi s bogom kako je doslo do nesporazuma
samo metak u čelo da se čovjek džabe ne pati a ni drugi normalni ljudi da strahuju da li će im možda odrubiti glavu kad popizdi.
Haj vam u mesnicu Brajlović, treba nam jedan takav...
Oglas za državni vrh: Optimiziram javnu potrošnju - skidam sa budžeta radnike, ubijam penzionere, uništavam dokaze o korupciji... Povoljno, diskretno i brzo. Dogovor, cijena i informacije samo u Dark Net-u, @Solchain3633 Uplata samo sa Bitcoin!
I meni se tasta tako ukazala.Kaze nemoj samo moju kceru daj i meni malo
Neshvatljivo osloboditi ovakvu psihu sto prevodu znaci idi i odrubljuj glave kome stignes
Nasli mu bolje lijekove sada i to je to.
Izvrši naređenje pa se žali.