Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri o američkoj demokratiji i statistici. Znaš li da ta demokratija osuđuje desetogišnjake na 30, 40 godina robije , pa čak ina smrtnu kaznu. da ne govorim o njihovom pojmu demokratije Irak , Avganistan itd.
Ma sta vi svi pricate. Americki sistem pravi greshke itd.m ,ali nije losh. Da smo barem 10% kao oni, ne bi nam se kriminalci shetkali ulicama kao da su heroji. A to sto je on proveo svo to vrijeme u zatvoru je tuzno...., ali bez brige. Oni ce to njemu da nadoknade u milionima i milionima.., a ko ista nadoknadi nashim ljudima koji su greshkom osusdjeni? Dajte ba prestanite da pricate kako americka demokratija ne funkcijonisje itd!!! Oni imaju 300 miliona stanovnika, tako da po samoj statistici negdje se i koja greshka mora napravit!!!! Pozzz
Dobiće 50000 dolara po godini robije?\'?? Malo brate za sve što je nevin robijao.
ne se.ren.daj Po Serijatu ovaj covjek ne bi isao u zatvor. Nauci malo o ovome prije nego sto pocnes svoju praznoglavu nac.oonalisticku tvrdnju siriti .
Imo je on srece sto nije vehabija.
crnac ;-/
Sad bi mu jedino moglu ublaziti bol da mu dodjele Jesicu simpson da ga malo razveseli,,,
u svijetu nevini leže u zatvoru, a kod nas osuđeni kriminalci hodaju po gradu i nastavljaju sa svojim poslom. preksinoć uhvatili petoricu, od toga 4 osuđeni i hodaju gradom ko da se ama baš ništa nije desilo. karkelja se juče šeta po gradu, pušten, libo ga, još se smješka fotografu \"najčitanijeg\" dnevnog lista.
Kakav užas! Provede pola života ni kriv ni dužan u zatvoru. Ma nema tih para koje mu mogu nadoknaditi izgubljene godine. To je američka demokratija. Dovoljno je biti crne puti i odmah si osumnjičen.
Treba sada sudiju nag uziti, za nepravdu. Oduze covjeku 35 godina zivota.
Gdje ti zivis jbt??
americki sistem i americka pravda,ima li ista gore na svijetu?
eo dobre teme za film...