Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ove sto ne znaju ova kupola na slici je u iranu a ne u jerusalemu, u jerusalemu je slicna ovoj ali nije to ta... ovo shije zovu dzamija Alije r.a. ako se ne varam
Klix mijenjao sliku... sad helikopter u pogrešnom pravcu ulazi u jednosmjernu...
Naravno, sve one koji su bili pomagači u ovom napadu treba po kratkom postupku. Zato sve oko Irana gori, a u Iranu mir kojeg su na ovaj način uspostavili. Afganistan skoro 20 godina ima Amerikance, pogledajte kakav je, raspada se. Irak isto tako. Pakistan da ne pričam... Međutim Iran je rekao NE amerikancima i sada ima sve!
Dobro je da gđa Kormak ambasadorica USA u BiH i njene službe ne čitaju sve ove komentare, jer su sad zabavljeno proslavom Erdoganovog dolaska u Sarajevo na održavanje predizbornog mitinga.
Al fakat ne kontam sta ova slika treba da znaci
@Nike a kad kazes vehabiji da je izraelski vojnik on se ljuti
Iza napada stoi Izrael. Pbiti sve unutrasnje i vanjske neprijatelje. Tako se brani drzava.🤗
jes saudijska arabija ko neka americka ravku. da se zgrozis.
I kakve veze ova slika ima s ovom vijesti
@handžar88 pa od njih se ocekuje da zaustave ovo nepravedno krvoprolice nad mudzahidima i borcima za istinu isil lol
pa znas kako je isis nastao....