Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm je dobru zenu trump izabrao
manje kafe više argete.
ima covjek ukusa
Melanija gori.
:)))
https://onsizzle.com/i/fluent-in-slovenian-english-french-serbian-and-german-fluentin-ghetto-372965
Melanija govori Slovenski.. Ostale nabrojane jezike muca....
mozemo mi pricati sta hocemo, ali iskreno jebe se njemu za ovo sve xd
10 razlog ona je sebe unovcila dobro
Je bo vas vise Kramp , puca mi vise za njim , dosadni ste vise ...
znači kćer i ženu
jedini kojem na inaiguraciji nije pjevao djala brat
razlog br.9: Prva dama Amerike koja prica bosanski
Srpskohrvatski, ustvari mozda malo vise hrvatski sa kajkavskim narecjem
Нисам ни ја мог'о повјероват, па сам дату рефернцу упоредио са скоро свим порталима из региона, као и оне изворне на енглеском. Превели су дословце. Једино је усташки ''дневни'' то мало нашминкао , односно плагирао ... додали су талијански, и хрватски.
Kao stanovnik Federacije BiH želim da se zahvalim gospođi Željki Cvijanović i gospođi Dodik što su državu Republiku Srpsku predstavljale u Vašingtonu u najboljem svijetlu . HVALA VAM LIJEPE DAME ! Ne daj bože da se zmija sa KCUS-a pojavila u Vašingtonu, digli bi Nacionalnu Gardu . Misli li bi da je islamski terorizam u pitanju .
Ahahahah, taj Dodikland...cijeli svijet im se smije :)
trumpe mozes li joj sta
Razlog br. 8 :)
U ovakvoj novonastaloj situaciji Mile razmatra stvari, na način, šta, sa kim i kuda. Pa, kao pragmatičar vidi i cijeni, kao prvo, je uspostaviti bolje odnose sa Kormak, ali na sasvim novim idejama, koje su sa stanovišta EU i Amerike prihvatljive. A to su kao prvo iz razloga da ostavi opziciju po strani, pa i Vučoća, borba za cijelovitu BiH i provođenju ustava BiH i EU integracija, a za najbliže saradnike zna, da su Ivanić i Čović, kao bivši komunisti.
Al žena mu je beton...
hranila se argetom, a nije ko naše udri pitu i govedinu.
Nedo Bog da vam Marija Serifovic kaze osam.