Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci su imali dobru policiju do kad Brko nije poceo da hapsi sefove policije, generale vojske itd - sad kad mu se zemlja raspada i atentat svaki dan vidi se kako je to bila pametna odluka. nece biti mira u Turskoj dok ne skinu Brka - samo to je prosjecnom Bosnji Turkofilu tesko shvatiti. Njemu je Jadogan ponos i dika sto otvara novi stadion - a to sto je ubacio prakticno TUrsku u civilni rat to nista.
Otvorio stadion ? Koji stadion Malo bolje proguglaj sta je se sve napravilo u zadnjih 16 god. Kako je on na vlasti Kreni od mostova do tunela do autoputeva, treci aerodrom najveci na svijetu. Cijeli svijet zna da Turska ide naprijed ne mogu im nista zakuhati medju partijama, pa pokusavaju ovako. Hvala Bogu pa narod je pametan i uz svog predsjednika je kojih je vise od 70% Napadi ce prestati mozda ako Erdogan ode prestat ce jer je to bio cilj. ako Bog da Osmanlije se vracaju !!!
@Lucho17 - kao prvo, svaki intelektualac i sekularni Turcin koji zivi kao svi ostali Europljani nemoze viditi Jadu na slici - isao sam mjesecno poslovno u Istanbul dok ovo sranye nije pocelo i nikad nisam nekog Turcina kolegu cuo da je za Erdogana - ti koji ga glasaju su sirotinja iz Anadolije i masa neskovanih i nepismenih Turaka.. isto kao sto je za Trumpa glasao prosjecni Amerikanac.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
2 su Boooošnjoooci
Kada su pisali da iz Saudijske Arabije idu u druge zemlje u provod, nisam vjerovao, a vidi ovo... Dzaba serijat u SA kada ljudi zele da zive...