Udarale u kormilo
36
Orke potopile jedrilicu kod Maroka
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pitanju je poljska jedrilica, sva sreća. Izrael bi bacio nuklearku.
Navijam za orke kontra jedrilica.
sta kaze bosnjanin? hocel kakav sudnji dan?
Poruka novinaru: Kit ubica tj Orka nije životinja iz porodice kitova, već delfina. Aposlutno nema potrebe da koristiš izraz "kitovi". Kit ubica je njen naziv koji je dobila jer se pored tuljana voli hraniti i kitovima.
I u nasim domacim, a i u stranim tv emisijama i u novinskim clancima i natpisima se koriste nazivi kit ubica (killer wheale) kao i orka (Orcinus orca), bez obzira na to da te zivotinje nisu iz porodice kitova nego porodice delfina.
Nisi ti Arture skonto, nemoj dzaba, covjek je dobro napiso ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametna bića
Orke su siledzije u moru prave, ali nema nijedan slucaj da su ubije covjeka. Ovako nas malo zahebaju i to je to
Što su se uskurčile ove orke, treba im j*bat majku za sva vremena, pa jel'?
Garant . Nisu bili neki ljudi. Životinje sve osjete .
orke teroristi