Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo krme ce brzo skiknut, kao i vecina fasista i nacionalista. Fasisti gube u svim zemljama u Evropi.
Sta pricas hahahah pogledaj Francusku Poljsku Italiju
nema sam,odnosno manjak od 7 milijardi i ono milojko daje 100 miliona da produzi eres za mjesec dana
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Orbane, nije ni Madjarska daleko, ako dodje do necega, nemoj mnogo mu*a da pustas. Huni divljaci.
Đubre fašističko.
Orban ima glupu facu i to obicno se odrazava na njegove ganglije. Samo glupson moze da se zeza sa EU koja ga je ionako primila bezveze u zajednicu, mada Madjarska nije ni jednim cinom to zasluzila. Prosjek plata i penzija je veci u BiH nego kod njih a ovaj frajer kao teka bez linija se igra i nacistickih igara i ljubaka se sa negatorima genocida. Fuj bagro hunska. Atila bi umro od stida tko mu je predstavnik huna danas.
Nije tajna da je Madjarska uvela EU u veliku krizu. Oni su u procesu zamrzavanja fondova, imaju rok od 1mj da odgovore na zahtjeve EK i ukoliko ne urade prave korake slijede sankcije sto je presedan, jer se radi o mjerama koje EU nikada do sada nije morala koristiti u historiji - tako da nista cudno da Madjarska kod nas stiti RS i provodi anti EU politiku.
dobar ovaj mehanizam EU, uskracivanje sredstava, ocekujem i za Hrvatsku agresiuvnu secionisticku politiku
Covjek se treba opustiti, uvjek ce biti onih koji ce djeliti ljude na dobre i lose po tome koje si vjere sta u stvarnosti i sa stvarnosti nema nikakve veze. Uvjek je lakse poturati nacionalisticke ideje koje i malo djete zna isfolirati, ali stvarni napredak jedne zemlje i jednog naroda zavisi od rada i uspjeha a ne od toga koliki je nacionalista i koliko tepa svom narodu a postojanje drugih negira.
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
Koliko hoces proizvoda iz srbije na standovima, najjeftiniji tako da narod nema izbora izbora neg podrzavati 'srpske' proizvode. Eto koliko su bosnjaci i bosanske firme 'demokratske' al dzaba , evo sta smo dobili, uvjek uvrede na racun svih 'bosnjaka' od dodika, vulina, vucica i slicnih. To nam je nagrada sto podrzavamo multietnicku drzavu.
Ko da je to njemu problem, ima para ko drva...evo poslat će Miletu 100 m.Eura.....hahahaha..koji ludak!!
Ha ha , baš coolll lik posebno što ne voli bošnje. Godinama ga pokušavaju skloniti ali bez uspjeha. Ali i sljedeći koji nekada dođe zasigurno neće gotiviti bh. Jednostavno bh i bošnjaci više nisu in.
Djubre fasisticko... mozes kako hoces, ali i NE dokle hoces...
što bi rekli vidi mu glave...ha on ha šatorski pjevač iz Laktaša...braća
Ne otvara Orban danas Una TV na Dolac Malti, nego Igor Dodik Bravo slijepci, i dalje i opet za Bakira do sretne buducnosti. Naravno u hr je nece gledati jer imaju kicmu. Mi je nemamo, i zato deri levate https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/dodikova-televizija-starta-u-utorak-ali-izgleda-da-unu-tv-na-koju-su-presla-mnoga-poznata-imena-necemo-gledati-u-hrvatskoj-saznajemo-i-zbog-cega-1151625
RU dodick. Napravi sranje, oni ga kazne i onda on dovori da te kazne uništavaju uniju.
hahah nema ni za svoju zemlju novca a dao bi i dodiku🙂🙂 to je cista kradja jer bi te pare zavrsile malo u dzepu dodika malo u dzepu ovog mađara 🙂
😂🤣 Ode orban u 3 pm, ućeraše ti ovi iz EU duboko, zahvali svom Prijatelju dodiku zakopao je te da valja, možeš mu sada komotno i da se pokloniš.
Nije bez razloga Velika Britanija izašla iz EU.