Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da ovdje najvise komentare pishu chetnichke smrde.
Ovaj krmak smrdljivih zvalja od rusije uzima novac privatno za svoje potrebe a od EU za narod. A od sebe nudi narodu fasizam da bi navodno ostali kao narod.
Orbane hajde nešto barem pogodi.Tvrdio si da će desničari zavladati EU i Evropom a za par dana su u Portugalu ostali opozicija. Znači nista ni za dva-tri mjeseca neće biti. Orban priča ono što mu Kremlj naredi a sisa novac iz EU fondova. Što ti Rusija ne uplati lovu već prosiš lovu od EU.
Pa tako je i ovdje bilo. Poslali IFOR, na Kosovo KFOR, tamo će nekakav UFOR i et. Sve protektorati. Savjet Ukrima je da ne pristaju ni na kakvu Republiku Rusku, jer tek su onda na*ebali.
Ginu braneći zemlju od agresije kao što su ljudi ginuli i za Bosnu i Hrvatsku, boreći se protiv veliko-srpske ideje.
Britanska i američka politika je politika konfrontacije kontinentalne Evrope (prije svega Njemačke) sa Rusijom. Potom bi oni, na evropskim ruševinama kupili kajmak. Ne mogu da vjerujem koliko su glupi evropski lideri.
A jel ti palo na pamet da ni sami Njemci ne vole ruskog diktatora? U biti, u Evropi ga ne voli niko osim vas Srba.
ide legija stranaca puna srba da ubijaju Braču Ruse
Hoce oni da ih zovu ciganima, sad ce vidjet belaja
To je to ide lagano WWIII