Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što su darežljivi svi nešto, ne ide ovo na dobro...
Bahahahah cuj bulevara
Ovo je pravo sumnjivo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo smrdi itekako. Prije pola godine mu smetalo dva ipo miliona muslimana..
Orbane urbane obrani
Sve pohvale za bilo čiji napor da nas se približi EU.
Mogli bi si Bosanci malo potrudit. Samo se ceka neka milostinja. Jos pet ratova da izbije i otvorena prva poglavlja.
Idem ja brašna kupiti nece na dobro kad ovi poklone nose
Nije dobro kad nas ovi podržavaju
pored ovakvih prijatelja ne trebaju nam neprijatelji
I on i Milanovic nemaju dlake na jeziku...sad sto se neke njihove izjave nekome ne svidjaju...jbg tako je kad ti neko satrese ono dto misli...
znaci samo Makron koci...
Mnogi je bitniji NATO, kandidatski status bez NATO je recept za prolijevanje krvi ovdje.
Umjesto da koristimo podršku svih ovih zemalja i ubrzamo svoj evropski put, nas puca paranoja. Više volimo kad nas kritikuju, onda možemo pokazati svoje lijepo vaspitanje i sjetiti im se familija.
šta znači podržao ideju? zvuči samo kao da da su našli dobru izliku, tj. Bosnu, da torpediraju ukrajinski status kandidata. koja perfida.
Uvijek su ti iskreniji desničari , ljevičari baziraju sve na duplim standardima i lazima
Neko će ovo morati iskihati, nisu ovdje čista posla da osvjedočeni mrzitelj muslimana želi većinski muslimansku zemlju u EU
Primite BiH pa cete imati dva Orbana.
ovo sve izgleda placamo izbornim zakonom
Bosna i Hercegovina i Ukrajina su u istoj nezavidnoj poziciji izmedju dvije sile. Logično je onda da smirivanju tenzija, pristup EU pomaže objema zemljama. Tito je osmislio nesvrstane, kako bi se izbjegao sukob preko leđa Jugoslavije.