Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek ne propušta priliku da priča protiv LGBT i za porodične vrijednosti. A jedan od najbližih saradnika mu uhvaćen u gej orgijama u Briselu tokom pandemije. Ko puno priča protiv nečega, uglavnom pokušava sakriti da pripada toj skupini.
Mađarice rade po evropskim bordelima a Mađari po gradilištima, da bi prehranili svoje porodice u Mađarskoj. A ovaj kepec bi da mijenja evropu.
Klixovac6 - Ne mogu nigdje da nadjem informaciju da je Orban polu Rom (osim u komentarima na klx-u).
vidi nasih liberalnih gradjanskih muja sa sehadetom u srcu sto su se digli na Orbana. Orban zatucan, al oni nisu. Madzarska nije za EU, al frljava BiH jeste. Nek sam vas se rijesio da vas ne gledam i ne slusam vise vasu suplju
Madjarski narod ima pravo mislim ako je vecina za to da njeguje te sovinisticke vrijednosti, al onda se ne treba ljutiti a ko joj ovi drugi ne daju pare. EU je slozena i zato mora vise isticati ljudska nego nacionalna prava. To nosi sa sobom ekonomski napredak. Sad je svakom da izabere sta hoce.
Daj Bože. Stvarnosam umoran od lg2xtfm skupina, onih bolesti u kojima se traži da odustanemo od djece https://stophavingkids.org/, lažnih prava i demokratije itd.
Svi ovi Izgledaju kao krmci. A u sustini jadno do bola. Ovi zaboravili sta su bili prije EU. Petarde I razglednice bili glavni prihodi.
Ja iz ovoga vidim da on hoće da više zaštiti obiteljska prava i tu se slažem s njim, dok se ovi liberali više bave pravima LGBT zajednice i azilima za životinje, a na uštrb obiteljskih i dječjih prava!
Zalosno ali istinito, desnicari na argumentima uzimaju sve vise glasova, i to Rusija dibro iskoristava i sufinanrsira. Da su liberali pametni trebali bi se pozabaviti pitanjem porodice, bijele kuge u EU umjesto militantne lgbt propagande.
I sam sam vise lijevo nego desno, ali u pravu si. Liberali gube od 2015-2016 iako je sve izgledalo kao san.
a da na scenu izadju oni koji stoje iza njih,fašisti
deportcija migranata je neizbjeglijva to su 99% muslimani da smo u SADu to bi bili 99% katolici! neradi se o vjeri ali neki to iskoristavaju da islamiziraju evropu
Uzeli pare od EU ,ojačali se i sada su oni kao sila? Daj ba...
Ovaj ko Dodik,samo laprda u prazno Misli da se najviše pita,a u stvari je skroz nebitan
Bosnjacima je sigurno pri Jugoslaviji u ovakvoj EU.
Vrlo opasna stremljenja prema muslimanima.
A kad to Evropa nije bila desničarska, ako izuzmemo ovaj kraći period liberalnog romantizma? Pogotovo kad su u pitanju drugi i drugačiji. Ovih 50-tak godina vlasti liberalne demokratije, ne može sprati inkviziciju, srednji vijek, prvi i drugi svjetski rat, podržavanje genocida u Bosni itd. Samo što će sada biti targetirani muslimani, ako pobijede fašisti poput Orbana. Bez obzira na sve, za Bošnjake su bolji liberali
Sto nisi Aliji rekao da ostane u za Bosnjake sigurnoj Jugi?
Najgore je sto se FASISTAMA, kao sto je Orban, dozvoljava pravo da brbljaju koješta u EU. Svi znaju ko je i sta je Orban.Njegovi jedini prijatelji su Vucic i Dodik.