Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota,poginu djevojka u iranu ,cio svijet osudi ,a niko ne objavi i ne reagova na javni napad iz javne državne institucije države svekoliki napad,atak ,proizvod rata na islam cjelog svijeta .JAVNI SVJETSKI TERORIZAM NAJŠIRIH RAZMJERA ,ili URNEK ILI POKAZALO KAKO SE TREBA POSTUPATI SA ISLAMISTIMA ILI MUSLIMANIMA .KO TO ZNA MOŽE BIT DAĆE OVAJ UBICA U SKORIJE VRIJEME BITI PROZVAN I SVECEM I OD STRANE DRŽAVE I OD NARODA KOJEM PRIPADA .
E ova je bila muslimanka i zvala se Merva es Serbini
Moderatore, nabijem te na KURCINU
Ne žive u Egiptu samo muslimani, a i ako se neko zove Lejla, Osman, Harun ne znači da je musliman.
nije to zločinac, ma, to je samo široka ruska duša
@boss, kara se i tvoja, pa šta
I još nešto. Stara mi se kara.
sta bi bilo da je bilo obratno da je recimo egipcanin musliman ubio neku zenu iz Njemacke...naravno bio bi islamski terorista, sovinista koji omalovazava zene, to bi bila udarna vijest u svim svjetskim medijima...a ovako nikom nista, pojeo vuk magarca...
E bogomi svaka mu chasss
alo u egiptu zivi kao prvo mnogo krscana,ali ova egipcanka sto joj je rus presudio ipak je bila b.a.l.i.k.u.s.a
Sad mogu mislit id.iot Bakir H. iz supljacke emisije 60 minuta tuguje sto to nije kod nas da bi mogo malo gostovat okolo po istim takvim emisijama i promovirat sebe i svoje gluposti, a sve ko fol zbog ugrozenosti naroda nabijem te Bakire zajedno sa svom tvojom ekipom.
U SUPKU
..A KAKO JE USPIO UNIJETI NOZ U SUDNICU?!
Kakva je to usrana vjera, kad samo promovira mrznju prema muslimanima, dok se zidovima ulizuju u guzicu, a zidovi su ti koji su im poslanika htjeli ubiti i proganjali ga, ali hvala Allahu pa ga uzdigao sebi i sacuvao od te pascadi zidovske. A sada krscani lizu guzu zidovima, a napadaju samo muslimane i samo su tu jaki.
Krscanski, eruopski terorista, nacista. Ubio je samo jer je Muslimanka. Kad vidim nekog evropljanina da sjedne u park u Bosni na neku ljuljacku, isamarat cu ga dobro, da vidi kako je kad te neko omalovazava, samo jer si druge vjere. Krscanski ekstremist, terorist, nacist. FUJ.