Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da se ne spominje riječ terorista, jer on to nije. Ono što je Breivik napravio je sasvim predvidiva psihološka reakcija na islamski terorizam koji već odavno hara po svijetu.
Pazi ovo, nigdje se ne nalazi riječ \"terorista\" kad se priča o ovom ter... Ovaj, pardon, EKSTREMISTI. Niđe veze
Vidiš kako je Zapad dvoličan. Sad opovrgavaju da je neuračunljiv, htjeli bi mu namjestiti da je terorista, a dečko nije ni kriv ni dužan. Samo nije znao šta radi. Ko su ti doktori koji tvrde da Breivik nije neuračunljiv, ko to traži reviziju slučaja ? Imena ! Hoćemo njihova imena, prezimena, i adrese ! Crkli dabogda doktori revizionisti koji hoćete od njega sad napraviti teroristu ! Kakva revizija ? Dečko je samo neuračunjliv, to je jasno kao dan ! Zar normalan čovjek može ono napraviti ? Krokodilima treba pobacati sve te norveške doktore koji tvrde da nije neuračunljiv i htjeli bi neku reviziju. Dečko nije kriv ! On je samo neuračunjiv i treba mu liječenje a ne zatvor !
Očito je pridobio simpatije nekih iz optužbe,time da se borio protiv doseljavanja muslimana,pa žele da mu pomognu.
ma ljudi pustite ga, bolestan je, a i ne zove se Muhamed ili slicno cojk samo ima psiholoskih problema, to je sve, bas mi ga je zao
džaba mu sve,on ne može biti terorista,jer smo mi muslimani zaštitili patent
Kako biraju terminologiju, kada su krstaski teroristi u pitanju... Sva se prica svodi, kao da je pomenuti karstaski terorista iz moderne Europe odgovoran za smrt 77 pasa i macaka, koje je ub.io na najbrutalniji nacin... Pametnom dosta...
Šta će vam vještačenje. Svi desno od lijevo su budale.