Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeverna Koreja na Aparatima
Julian Assange ;)
Srbi vole Rusiju, onako, imaginarno, a za boljim zivotom odose u EU....Rusiju zaobilazeci u sirokom luku, kao da su sugavi...
Nece u rusiju jer pise u svim knjigama i muzejima u moskvi i st.pet itd u postavkama da je Gavrilo Princip terotista. Vise vole zemlju ubijenog u teroristickom cinu. Musafa Golubic je najveci izdajnik bosnjackog naroda i svih koji su bosanci. Kad sam procitao tu biografiju smucilo mi se. Nek su ga ruski smradovi odnijeli u moskvu.
Hićo je za ovog maca mala.
FUJ rusi da li iko zeli zivjeti u toj mocvari FUJ ,znam da zele neki, ako, neka idu tamo, nemojte biti ovdje ni na zapad ici, lazete sebe, ovdje to nece nikad biti.
komunizam i dalje cvjeta u boljsevika zaostalih
Ovakko se i kod krepalog Tite išlo za istinu i pravdu u zatvor,na goli otok....diktatura je zlo najveće.
Halooo rusofiliii imal vas? Ovakvu vi tzv.demokratiju volite. Svaki respekt ovom hrabrom čovjeku!
Slobodna Rusija.
Nadam s da Rusi i svijet neće zaboraviti ovakve Lada ovo ludilo stane.
kada*
Ruska politika gulaga se nastavlja i u 21. vijeku.
Ovako treba i kod nas kaznjavat ko god prica protiv BiH a na budzetu je
Svaka cast Rusiji, sutio je 8 godina na ubijanje Rusa po Dombasu i sad se nasao brbljati... Da i u nas ovako lete u zatvor antidrzavni elementi bilo bi oko 2,5 miliona zatvorenika!
Ukucaj "aleja andjela" pa se javi!