Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači li to da svaka vlast može retroaktivno uništavati živote?!
++++++++++++
Brko sve moze. Budala ce u svom ludilu sam sebi dohakat.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nije ni čudo da Bosna Sema poklanja sve obrazovne institucije Islamskoj zajednici...
FETO teroristi i trebaju na prevaspitavanje, previse im je mozak ispran u tim leglima terorizma da bi ih se tek tako pustilo medju ostali svijet.
@jokashmokash - šta sa onima iz Slobomira?
http://www.ibu.edu.ba/bs/burch-obavjestenja/2016/diplome-burch-univerziteta-priznaju-svi-a-s-posebnim-uvaavanjem-tretiraju-fullbright-i-daad-fondovi.html Dosta laži! Samo u Turskoj naravno ne važe, a svugdje drugo su priznate!
a ko će opozvati erdoganovu diplomu!!!?? to je covjek sa srednjom skolom, nije fakultetski obrazovan. ima diplomu da je zavrsio fakultet, ali je u arhivi tog istog fakulteta nema, niti je postojao taj fakultet te godine kada je on "diplomirao". osobe koje su istrazivale ovaj slucaj su pronadene mrtve.
Svi slusaju iste medije, svi idu u iste skole, svima diktator idol.....kakva katastrofa
Od 40 otetih skola u Istanbulu, 20 je pretvoreno u medrese, ukazala se potreba....
Pogresan mu je to potez.
Kakvo ludilo... svaki dan čovjek poduzima nove radikalne akcije protiv svog stanovništva... svi smo svjedoci kako to na kraju završi... na žalost zadnji Tursku u njen narod...
Erdo(ura)gan
Koliko shvatam, diplome neće vrijediti samo u Tursku
Pa ne moze Erdogan u Bosni diplome ponistiti hahah Jos ne moze :P
Iole razuman covjek gleda s rezervom na 'cistke' koje provodi Erdoganova vlada. To, kao prvo i osnovno. A ako pazljivije pogledamo, uochicemo cinjenicu da mediji, svjetski mediji svu paznju poklanjaju dogadjima NAKON neuspjelog vojnog udara. Djelomice, s pravom. Samo djelomice. Sta je sa dogadjajem koji je potakao Erdogana i njegovu vladu da cini ovo sto cini? Koliko paznje su mediji poklonili cinjenici da je multimilionska nacija Turske 'za dlaku' izbjegla ogromno krvoprolice, gradjanski rat, potencijalno 'novu Siriju' na vratima Evrope? I bez toga, mnogi zivoti su izgubljeni, nepotrebno...A mnogi osteceni. Plus, nelagodne posljedice u vidu 'cistki'. Samo se zaboravlja, ili bar zapostavlja pozadina svega. A pozadina je pokusaj svrgavanja legitimno izabrane demokratske vlasti u Turskoj. Medijsko je pravo da izvjestava i analizira po vlastitom izboru. Neophodno je, ipak, biti realno profesionalan, pa sagledati problem sire... Erdogan i njegova vlada, s razlogom, imaju rezervu kada je u pitanju buducnost turske drzave i nacije - ne zele novu Libiju, Irak ili Siriju u vlastitoj avliji.
ajde kad tako retroaktivno razmisljas i stavljas teze sta ako...i zasto zato - zasto su onda pokusali uraditi drzavni udar? zbog nedokmratske vladavine Edrogana ili? malo i o tome onda razmisli
@njanjator - jeli moguće da je proradilo još jedno ratište na granici Sirije i Turske - naravno da jeste! Postavljanja uslova da se kurdi ne diraju, postavljen je od NATO alijanse i dao krila Kurdima da udare na Tursku i spolja i iz same države. Naravno da je udar takođe jedna vrsta unutrašnjeg napada na sistem i državu, a nije da nije pomognut spolja. I sistem se odbranio. Kod nas se lopovski sistemi kod sva tri naroda za sada vrlo uspješno brane svim i svačim. Potanje je dokada?
Baketova taktika, rijesi se obrazovanih i vladaj uz pomoc maloumnih. Vidi se da su u isti mekteb isli
Potpuno pogrešna odluka, koliko se sjećam, upravo su studenti IUS-a i Burch-a bili najglasniji i podršci Erdoganu i za vrijeme neuspjelog puča i kad su bili oni protesti ekologa oko nekakvog parka u Istanbulu.
IUS-a Erdogan podrzava
@shahzudin HAHAHAHAHAHA
Dobro pazite djeco i omladino koje škole i fakultete upisujete ...??? Pusti babu, da je znao i on bi pismen bio.... Inače, pored ovih Gullenovih nazovi škola i sve ove seoske univerzitete treba preispitat.... Objektivno, univerzitete treba ostavit samo u Sarajevu, Mostaru, Tuzli i B. Luci, sve pstalo su "parauniverziteti" i to treba zabranit jer samo ljude drže u zabludi da su "visokoobrazovani" ...!!!
I onako ce uskoro rat dole.
ja tiranije braco moja
Ne priznaje diplome univerziteta koje je on sam otvarao, ili su otvarali najviši fukcioneri njwgove stranke. Mislim da je Burch otvorio Abdullah Gul. Stvarno su smiješni..