Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi rezultat bio 102% za putina.. on bi samo reko..sta. to je volja naroda..mi to postujemo..
Kada je u Travnik po prvi put dosao Napoleonov konzul a sve u dogovoru sa Stambolom, samobitna rulja ga je pljuvala i vrijedjala. Bio je to cafir a cafire su ti fakiri mameluci mrzili. Bar je tako opisano u Travnickoj Hronici. Interesantno je da danas dembel rulja ima internacionalno (dunjaluk) razmisljanje i pogled na svijet. Ona se brine i o ugrozenim vrstama pingvina, pa tako i o regularnosti izbora u Rusiji. Brine se o svemu, samo ne o svom delvetu. Kako se to sve mjenja.
Raznih nepismenih kjatiba ovde ima. Murtatina, jaramaza, nesretnih muhadzira, munafika i veoma malo mula i sevaplija. Ima i peksinluka, siraka, raznih rubama i peza.
@rade_s Danas poplava djikana koji uzimaju nedjela Ive Andrica kao historijske cinjenice.
Poklat sve ruse i baciti kerovima u sibir !
siptaru hladnjace uskoro
Tipicni vlaski lopovluk koji se i ovdje u genocidki primjenjuje jer inace ni Dudko ni Putko nebi bili visedecenijski diktatorski vladari
istražit će ko i kod nas što su istraživali.. jel i kod njih predsjednik izborne komisije stranački čovjek?
Ahihihihi nato i zapad na haparatima 😂😂😂😂😂