Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postenje najkraci put do bjede hahahaha imam para vi dali legalno pa vi serite i placite i dalje ja mogu sve i odoh sa prijateljima u zivot slicnim meni.
Jako je lijepo cuti da se novac ulaze u bitnee stvari,samo naprijed opcina centar..
Sve pohvale za opcinu Centar i njihov rad
Drago mi je kad cujem da se odvaja novac i za ove stvari, dosta su nas rusili i krali dajte malo i ovom narodu, hvala opcini centar
Najviše sredstava iz općinskog budžeta je izdvojeno za izgradnju i opremanje ambulante porodične medicine ''Hrastovi'' (Panjina kula 78) - oko 354.457 KM. Općina Centar je potom obezbijedila 27.495 KM za nabavku medicinske opreme pedijatrijskog odjeljenja u Domu zdravlja Centar u Vrazovoj.
Svaka cast za Opcinu centar i naravno covjeka koji je na celu te opcine!