Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gamad sa klixa uzeli clanke glavnih Erdoganovih neprijatelja da nam pokazu analize i statistike. Ovo je portal koji mrzi sve islamsko, sjeme vam se uagubilo fasisticko.
Erdogan nije musliman
@kapelan Ti si ;)
Kakva ba islamistička diktatura?! Pogledajte turske serije, sloboda izbora oblačenja, volja ti minjak do gaća, volja ti mahrama. Hoš lokat ko Rus il klanjat, biraj. Cionistički mediji na haparatima. Zajedno sa klixom.
Ha ga Putin pušti niz vodu trump će mu mater ebati!
Balyama draži Erdogan o Tita???? Tito im vratio državnost BiH koju je Hrvatska bila sebi pripojila. Tito poroko i Ante i Draže i opet Tito ne valja. Sultan ih prodao latinima, latini Hrvatskoj, Bilo im već odbrojano kao i u Srbiji. Tito sve zaustavio, i nevalja. Sultan ih prodao a Srbiji neovisnost dao? Balye izdale i Gradaščevića u borbi za autonomiju Bosne. Sada veličaju SDA koji je Borce ARBIH ponizio kao da su to ratni zločinci. Pa dokle više?
Kad balijama kažeš da su Turci ljute se a Erdogan i sultani draži im od Tita??????? Tito im dao državu, vratio državnost BiH, oteo je iz Ralja Ustaša. Tito poroko i Dražu Mihajlovića i Antu Paveliča i svu njihovu paščad. Sultan i ih prodo latinima, latini im đelate nad glavu doveli, Tito i partizani sve ih rastjerali .... i baliji draži sultan od Tita???? Dragi vam i ovi SDA ovci koji su ponizili BORCE ARBiH. Niste vi normalni u opšte.
Mjesec dana pred izbore: Muharem uhapsen jer je bio u Hizmetu :)
Bake ga izjednačio sa bozijim poslanicima...mudovito nema sta
@kacavendaDecacki hahah da sam to ja izjavio bio bih glup qrc s tim se slazem ... nijedna sila ni nepravda nije dovijeka pa nece ni baketova.
erdogan neće dobiti izbore pošteno ali ovaj posljednji evropski moderni diktator će biti spreman na sve da ih dobije pa i ako treba na dan izbora da jedno 5 milona potencijalnih protiv-glasača strpa u zatvor na taj jedan dan.
@brcak108 Ocigledno se ne okreces na 'pravu' stranu.
Tursak zajedno sa Rusijom i Kinom prave jednu vrstu ravnoteže u svijetu i svijetskih sila. A USA sa Izraelom na čelu je opasna zemlja za sve, gdje isti samo prave sluganske države i države u kojima oni vladaju.
Erdogan je sigurni pobjednik na predsjedničkim izborima 2018 godine.
Pobjedit ce ali nedovoljno da zavede apsolutnu islamisticku diktaturu!Protiv njega su i glavni poduzetnici jer ekonomija usporava i kriza se vec naslucuje.Popularnost mu je pala ns 36% (vecinom u ruralnim djelovima) i vec njegova stranka priprema masovnu kradu na izborima.Oporba se priprema nizom snimaka osujetiti babinu kradu.Inace, gosp Erdogan ima najvecu zbirku torbica i cipela na svijetu a taj "veliki musliman" je vlasnik tvornice votke!Spreman je rsdi vlasti na sve!Sta ce bakir?
Gutavo ce bit ko i u Rusiji :)
Vlašk.a krmojeb.ska ološ.u nemojte tako na babovinu lajati ,nije to fino,da nije turske sperme bilo ne bi ni vas danas bilo
ko i Putin! Morel se đe glasati za Erdogana!?
Nevjerovatno koliko sličnosti sa onim drugim brkom diktatorom. Preuzimanje apsolutne vlasti, sumnjiv puč nakon kojeg hapsi sve i svakoga ko se s njim ne slaže, invazija drugih zemalja u ime zaštite vlastitog naroda, san o veličini prethodnog carstva... Ko god ovakve diktatore voli, nešto nije s njim u redu.
Minuse deru poluretardirani SDA seljaci kojima je politika apstraktan pojam. Navikli na čizmu i podređenost, uvlačenja u pakšu za komad hljeba. E tako je kad na vlast dođe diktator kojeg se moraš plašiti i obožavati u isto vrijeme. Koji mazohizam.
@Trump2020 Oni su barem poluretardirani za razliku od tebe.