Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ampak ti si bre retardirana osoba
budi se islamska snaga..dolaze nova vremena.. diži se islamski svijete!! diži se ummete !! budi se iz svog stoljetnog sna!! globalna intifada uskoro počinje !!!! .. uskoro dolazi dedžal, jevreji mu već odavno pripremaju dobrodošlicu, i grade tron sa kojeg će vladati.... moramo ga i mi dočekati onako kako zaslužuje, i zabiti mu kolac i u ono drugo oko !!!! HAYBER HAYBER YA YEHUD , HIZBULLHI QADIMUN !
jel to već pripremljen napad na Iran pa treba neki povod koji će zatucane gluppe i imbecilne amerikance kroz medije nahuškati na još jednu kampanju ub.ija.nja i tero.risanja cijele jedne države i naroda, a čijim mozgom kruži samo coca-cola i krmeća mast iz mc donaldsa pa nemaju izgleda ni mrvu snage a ni volje da ga koriste nego kao stado ovaca idu kako ih tjeraju cionistički kerovi, ..??..samo dođite okrvavit ćete svoju krmeću njušku... MARG BAR AMRIKA! MARG BAR ISRAIL !
Ukinite teroristicku organizaciju Izrael i vise nece biti napada naq GAZDU teroristicke organizacije Izrael. Jednostavno i efikasno..
Nesto se veliko sprema
big sister
kud ce veci teroristi od vas sami
napolitanka rese pravo,garant opet hoce nesto da roknu pa da svale na neuhvatljivog nekog pecinara, pa hajmo na iran ili ti mozda koreju, nikad se nezna haha