Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da smo mi bili teroristi 92-e ko\' sto nismo ,srbi zemljom vise ne bi hodali !!!!!!
@BL Nisu sve pi**cke srbi, ali su svi srbi pi**cke, sry
inter evolucija , individualno pravo u sistemu nad kolektivom, diktatura koja nestaje. budženje vas negira i isključuje komentare. citat feniksa, čuvajte zrno sahare ma gdje je\' neminovnost je animirat kolektivni elan. inter reakcija u naturi političko ekonomske iluzije.
Napokon neko ko razmislja svojom glavom ako muslimani budu prozivani i tretirani kao teroristi onda ce to i postati a kad se to desi eto ti treci svjetski i niko nece biti siguran NIGDJE...jer ako svi muslimani postanu teroristi a gori su od kamikaza a ima ih mnogo mnogo. EU analiticari smatraju da kada bi se Turska digla bila bi ustanju sama pregaziti pola Evrope RAZMISLITE MALO O TOME...
”, pokazuju da nam je, paradoksalno, neizvesna i prošlost, iako je konačna i završena, dakle nepromenljiva.Grubo rečeno, imate naučne dokaze da je Zemlja okrugla, ali u društvu vlada mišljenje da je ravna ploča. Onda obrazovani pojedinac, da bi se uspešno socijalizovao, da ne bi ispao glup u društvu, počne i sami da priča da je Zemlja ravna ploča, iako sasvim sigurno zna da nije - kaže psiholog Žarko Korać.Pored zabluda u vezi sa sopstvenom istorijom, rezultati svedoče i o snažnom etnocentrizmu ispitanika, mišljenje je istoričarke Dubravke Stojanović, jedne od autorki “Novosti iz prošlosti”.Izvor-BLIC.RS
Menjamo prošlost da ulepšamo sadašnjost Bojan Bednar | 06. 02. 2011. - 00:02h http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/233710/Menjamo-proslost-da-ulepsamo-sadasnjost Čak 68 odsto građana Srbije veruje u istorijsku superiornost srpskog u odnosu na druge balkanske narode (39 odsto građana Srbije veruje da su Srbi oduvek živeli na Balkanu, a 29 odsto da su svakako pre Hrvata došli na Balkan). Pored toga 63 odsto pogrešno veruje da su Solun i Beograd bili u sastavu Dušanovog carstva, 55 odsto je u zabludi da je Niš bio deo Srbije u vreme Miloša Obrenovića, a 45 odsto naivno veruje da je Dubrovnik tokom istorije bio u sastavu srpske države. Kao da nije dovoljno što nam je budućnost neizvesna, ovi podaci dobijeni na osnovu istraživanja Beogradskog centra za ljudska prava koji su obuhvatili 1,086 punoletnih građana Srbije i objavljeni u publikaciji indikativnog naslova “Novosti iz prošlosti - Znanje, neznanje, upotreba i zloupotreba istorije”.
NAJVEĆI TERORISTI ČIFUTI CIONISTI, AMERI PROTESTANTI I KATOLICI, SRBI PRAVOSLAVCI ..
ma neka nam tebe da nas branis, svjetujes i dusevno hranis. ma pametno mamino, samo nam jos reci sta jedes pa da i mi malo progledamo i naucimo kako se to radi.
kako se zove italijan j eb o li mu pappacena dijete
Moja extramna desnica svaki dan milionima muslimancica \"genocidise\" u wc solju. Al\' me dusmani opet ne vole...
Italia je klasicni dokaz da u EU jos zivi fasizam i da je jak kao i prvog dana..ako im se dopusti, iskoristice priliku i imacemo reprizu onoga sto je bilo od 1939 do 1945... Na nama je da odlucimo zelimo li to ili ne. Ni Srbija nije postedjena fasistickih nastupa, u manjem entitetu u BiH konstantno se pozivaju na fasisticka nasljedja a i Hrvatska ne kaska za njima... Sreca pa vecina misli suprotno...vrijeme ce pokazati da li smo imali opravdan strah ili ne.
Izrael - Jevreji Srbija - Ortodoksni krščani USA - evangelisti O čemu ti, futavi?
NISU SVI MUSLIMANI TERORISTI ALI 99% SVIH TERORISTA JESU MUSLIMANI I TO JE ČINJENICA.
Koja glu.pa izjava, zamisli 3 milijarde ljudi teroristi... hahahaha jao jao !! Ovo mogu samo politicari izjavit :D a za del piero, suck my lolilop !
Slovenke su ko Ljubljanska banka. Kad jednom staviš, više nema vađenja.
s obzirom da italija ima ogroman priliv imigranata, neka ih posalju malim sugavim susjedima slovencima, posto oni ne generalizuju, a etnicki su ocistili sve, prvo svoju brachu slovene, a sta reci...
Kako je majke ti Slovenija 100% naseljena Slovencima kad im zvanična statistika kaže da 65% stanovništva ima jednog roditelja iz Bosne???