Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irma je terorista a Maria psihopat.
Kaka irma kaka maria a nije ni ana nego HAARP. Krenuli su... satrat ce ameriku kiluminati
Nije ovo slučajno
Ne treba njima Kimi imaju oni svoje Irme,Marije,Jose itd...
'vaka sma ja u kući kad poludim. Haman ko Irma i Maria.
Je li i ovo bog šalje da kažnjava ljude po karipskim ostrvima ? Ili kažnjava samo ako strahota od uragana pogodi SAD, a u medijima se pojave vrlo oskudne ili nikakve vijesti iz okolnih siromašnih zemalja pa ne privuku pažnju šire javnosti koja tako i ne sazna za to, onda je bog da kazni američkog osvajača ? Ili kako ?
Da se ovaj uragan zove Nedžad Fazlija sigurno bi promašio Karibe 😋🤣
Žao mi je ljudi al kad skintam ko je najodgovorniji za deformitete prorodnih pojava onda mi je čak drago da je to amerika. Možda kada potpišu Kjoto uragani prestanu pustošiti njihove nastambe..
Irma vs Marija se takmice ko ce vecu stetu napraviti.. go go go Irma in the house 😀
sve nesto vise i vise sumnjam u to da se uraganima i ostalim zaebancijama zeli skrenuti pozornost s naroda Rohinja
jedan clanak u nekoliko dana a isto im se desava sto i nama 92 ali hajde nek ne puca kod nas naravno a medijska propaganda radi odlicno svoj posao skrece s pravih problema
Cim je to zensko ime, bice yebeno
najopasniji su ženski, oni ostaju u sjećanju. muški se samo uzgred spominju....
Klimatske promjene postaju zabrinjavajuće...