Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi kako se guzi ova NINA
kupujem sve vrste pusaka, topova mino bacaca, mitraljeza itd p.s GUZIM PO KUCAMA tel 061 224521
nancy ja te volim. haj mi daj malo guze, pliiiiiiiiiiiiiiiz hahahaha
e a sta cu ja sa onim mojim arsenalom iz podruma ima li ko da bi kupio a ?? e ima od tandzare do heklera svega i svacega ,,,,,,,,,,,,,
sto se ba sekirate imamo ameriku oni ce sranja praviti po svijetu i svoje oruzje prodavati!
Prcin him mater jeli iko vidijo nas interes u otome
A znali iko podatke crnog trzista sigurno za jedno 3 puta vveci!
jebala i tebe mojca!!!seljačino glupa!
nancy, hem si glupa hem si nepismena. de se malo dopisuj sa big-om, razmjenjujte "mudre" prijedloge i ideje...
hahahaha,sta je stoko komunisticka
pa normalono da narod ne kupuje više oružja, šta če jim bolan nakrali se u ratu puni jim podrumi pušaka, bombi, mitraljeza, osamdesetčetvorki i rezervni djelova za tankove(to su ostavili za svaki slućaj)!i što bi oni sad kupovali kad i sami imaju, neznaju šta če sa tim!
boshnjak jebem ti mamicu all over bascarsija
u 2003 potroseno 25 600 000 000 dolara na oruzje, od toga kina je potrosila 33 800 000 000 dolara?!?!?! ne kontam
hahahaha, cuj ovog papana sa bascarsije....dobro je da im nisi ,mater ustasku ili cetnicku...al ima vremena da se ispravi
STA IMAJU VISE DA PRODAJU KADA GA SAMI KORISTE U IRAKU AFGANISTANU I OSTALO CUVAJU ZA ZUTU RASU AMERIKANCI MAJKU VAM JEBEM !