Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Srpski atentat u Sarajevu poslužio je ko povod za izbijanje Prvog svjetskog rata. Zbog Srba je poginulo 60 miliona ljudi!!! Srbi su največi krvnici cijelog 20. vijeka! 2. Vaspitan belosvetski srbin nebeski sve zna, samo mu je čudno kako je otislo Kosovo po srpskoj pameti .... 3. Svi ratovi 90-tih su vođeni van Srbije, a oni ugroženi. Pa to samo budala moze da proguta. 4. Srbin ne voli nikoga, a kad nema koga klati onda se ubijaju između sebe... 5. Što dalje pričat o Srbima kad oni kazu da je Kosovo srce Srbije,a Kosovo nije bilo u sastavu Srbije do 1918. 6. I ćime se vi tačno Srbi ponosite u toj svojoj "istoriji"? Ubijanjem? Klanjem? Uništavanjem? Osvajanjem? Ugnjetavanjem? Navedite mi nešto pozitivno što su Srbi uradili u toj svojoj velelebnoj "istoriji"napravili, a da se niste zasrali do koljena? 7. Sam Hag je priznao da nije ZLOČIN UBITI GENOCIDAŠA, nego da je zločin pustiti ga da živi medju normalnim svijetom. 8. Srbi se tebaju ponositi svojim Turskim genima i ponovo klanjati Allahu i turskom Sultanu kao sto su to činili najveci dio svoje "istorije" od 1389 do 1878. 9. Srpski narod je izgubljen i cijelu historiju nikako da pronađe svoju sreću, ali glavno da je tim putem unesrećio i druge narode.. 10. Srbima je trobojku Sultan nacrtao 1835. godine. 11. Ako izbacimo turcizme iz srpskog jezika značilo bi da Srbijanci nemaju svoj jezik više za komunikaciju! 12. Nema ništa žalosnije kad ti Srbin počne prićati o historiji susjednih zemalja, a ni svoju ne zna kako treba..pogotovo kada su ih Turci radili 500 godina..
Daleko od toga da želim da kažem da si zatucana nacionalistička kretenčina opterećena srbima, ali iako ne znam šta je tačno u pitanju, men iz ovog tvog romana nekako djeluje kao da ih baš i ne voliš?
jeste vi bošnjaci opterećeni srbima, trebali ste to 90- tih pokazati, a ne čekati da vas hrvati spašavaju i sad 20 godina poslije ste hrabri online..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa Merkel je najnormalnija političarka svijeta. Mislim, nema bolje političarke. Kada bi ona bila 15 minuta predsjednica ove države, BiH bi već bila u EU i druga najbogatija zemlja.
prica nam neko ko nije njemacku nikad ocima vidio.....
hahahahahahahahha GLASBOSNJAKA, ja sam rođen tamo, pričam perfektno njemački jezik (za to imam dokaz položen Goethe C2 certifikat), Also wo waren wir?? Hh ja, leck mich am Arsch!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma Angy je zakon..... nek prica ko sta hoce, ali je tako.....
Sad ce se onaj REPUBLIKA BIH ili kako se god zove javiti i laprdati kako ona zeli bosnje da unisti posto pripada zavjernickom krugu katolika i amerikanaca sa marsa.
ma zna Bosna i Hercegovina dobro da njoj niko drugi nemoze pomoci do ona sama sebi. Bosna i Hercegovina mora sama sebi pomoci, ako misli u pozitivnom pravcu da ide.... nema te Angele Merkel koja bi je iz bilo koje krize izvukla..... Angela zna koje su granice Bosne i Hercegovine i to je jedino sto je interesuje.....
ko je hebe nije htjela doći u Hrvatsku, a pripremili joj paški sir da proba...
a jeste pripremi neku novu pjesmicu ili pjevate jos uvijek onu :) danke deutschland ???
ne pjevamo više, puklo prijateljstvo s njemačkom;((
Ma kakva Merkel, da vidite moju hanumu sa oklagijom - E TO JE MOĆNA ŽENA
prica se da i merkel dobro priprema wursteve :)
NEKA JE NAJMOĆNIJA......JA BIH OPET PRIJE ŽENIO ELENU RISTESKU :)
MA SAMO ELENA BRATE.....MILION LJEPŠIH IMA KOD NAS NA ULICI ALI ONA JE TAKO JEBOZOVNA UFFFF :) http://www.youtube.com/watch?v=y4J8awSkkRQ
ona je mala honekerova pionirka :)
baja je najmocniji co"jk na svijetu :) malo je dosao kao popisan iz rusije, ali nema veze baja je to.....
Doslo vrijeme kad zene vladaju svijetom. Sad kad osvoji Hilary Clinton u USA, ima da ovaj svijet lici na nesto.
Jadne one noge koje ima, sta sve moraju da izdrze...
ne samo najmocnija zena , rekao bih , nego malo vise od toga .
Ja po pričanju mislio da su najjači u svijetu Nikolić i Vučić
zaboravio si baju :)