Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emire, ljepsi je nego ti,to moras priznati.
Na ovoj bradatoj slici isti Zinedin Zidane :)
je li rekao da su ga seseljevci obucavali u srbiji?
Vidjeli smo u filmu \"Put za Gvantanamo\" kako oni iznudjuju priznanja i kojim se metodama sluze....mamu im fasisicko-imperijalisticku!!!
...\"priznao je da je surađivao s Al-Qaidom i ubio američkog vojnika granatom u Afganistanu 2002. godine\" Pa trebali su onda suditi i svim zarobljenim nijemcima u 2 s.r. jer su i oni , ili vevi njih ubili ili pucali na saveznicke vojnike. Pa je li rat ili humoristicka serija!? Oni su uspjeli da je pomenuti \"terorista\" ubio americkog vojnika granatom!? Kada bi sudili svojim vojnicima za pocinjene zlocine sirom Afganistana, Iraka, Somalije i drugih dijelova svijeta, morali bi prije toga isprazniti sve svoje zatvore da bi mogli smjestiti sve one americke vojnike koji bi bili osudjeni...mamu im fasisticku!