Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UMJESTO DA COVJEKA NAGRADE
@Pipo umoci kupus 25 puta u ledenu vodu,zatim namazi koljena toplim uljem i skoci kroz prozor--obavjezno javi jel ti bolje pozz Dr.Hass
pa kada se osude
A sto se tice presuda kad ce bit date seselju,kardzicu???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? haaski cirkus ne-pravde! BiH4EVER!
pusti se bozjeg suda... ti znas da se neko vratio sa onog svijeta? i btw. imam jarana radi na karticnom poslovanju... kaze niko sa onog svijeta nije provukao karticu... tako da budi dobar, na pravi sra*ja i gluposti i uzivaj u ovozemaljskom zivotu, a kad te zemlja pokrije i crvi pojedu je*iga tad ti je svejedno hoce li \"suditi\" sudijama i kome ce suditi
http://www.sarajevo-x.com/clanak/090728021 jesam li rek\'o prije neki dan da ce sad izmislit mudjahidine iz Bosne i Hercegovine i Kosova?! Ameriko dal si i ti postala saveznik genocidasa?! Jadna Bosno i Hercegovino kad imas politicke lidere koji su NULA i izdajnici! BiH4EVER!
Da mu Bog da sabura da izdrzi sve to, naravno da ih sve ceka Božiji sud.
pa da ga je barem ubio....puh