Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mora da se šali. Izgleda da ne konta da uskoro i u Tel Avivu će da pevaju Imal jada ko kad kasam pada. Pa će onda reć Mir nema alternativu. Pa dobro možda onda dobije Nobelovu.
alsta ces kad nemamo upamet nece nam iz guzice u glavu
necemo se mi sami istrijebit nego vidis da polako nam preuzimaju vlast pripremaju dugo planiranu ofanzivu za jedno 15do 25 godina da bi plan sto efikasni bio kad tad mora se ciscenje ponovit mi smo krivi
Wala, sto je je zao mi je naroda ali za ove palestince nista... kao ni za jednu zemlju dole u bliskom istoku. Kao sto su oni podrzavali srbe u agresiji na bh i na hrvatsku, time mene sada uopce ne zanima hoce li ih istrebiti ili ne. A ovi sto organizuju neke proteste po Sarajevu, bolje vam je oragnizujte proteste protiv nase vlade, da ne crknemo mi od gladi pa sami sebe ne istrebimo a ne za ove dole, daleke.
dobar trikne zelimo dug rat ali u kratko vrijeme da ih sravnimo joj propagande pripremite se palestinci za ubrzano istrebljivanje
Chifuti se prepali ....hahahahahahahahaha da bog da im prsti otpali
EEEEEEEEE, hinje se prepale Irana!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHA, koje su hinje ovi židovi!!!!!!!!!!!! CCCCCCCCC
Samo rokaj chifo!!! Stoku agresivnu treba pod noge......