Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine u BiH nema dijaspore iz Usa
@gertje Kakve veze ima sto su americki drzavljani kad su rodjeni u BiH . A vidio si da se zakon mijenja preko noci.
@Dino Z Kod tebe je sto je babi milo to joj se i snilo.Bosna je najproamerickija drzava ,kao i kosovo.Kosovo to zna mudro iskoristiti, dok nasi bosnjacki politicari da li namjerno ili nenamjerno jako "mutavo i kilavo" to koriste,odnosno bolje reci ne koriste nikako.Zasto je to tako ,znaju i mala djeca ,raznorazni talovi sa pravoslavnim i katolickim mafijasima u bosni.
"Alien" ne znači uvijek vanzemaljac, osim u filmovima, već "tuđinac", neko potpuno stran ko ni po kojem osnovu ne pripada određenoj sredini. E to je mislio.
Alien nije vanzemaljac u tom kontekstu ! Malo manje googletranslate a malo vise vlastitih clanaka treba ovom prepisklixu !
Marš u Afriku, tvoj čopor Bonobo čimpanza nestrpljivo te čeka, a i banane su rodile ove godine.
Haha klixovi novinari ne znaju sta znci rijec alien pa preveli vanzemaljac. Pa kad u klixu rade iz Govnazda Prdazda, ne znaju da alien znaci i stranac. Sjetimo se pjesme Stinga: I'm an alien, I'm a legal alien. I'm an Englishman in New York...
@wheyStinga ahaha..Pa oni slusaju Satelite😂
Jebe se Trampu za tobom. Ovi ljudi da su pametni nebi niko isao u Ameriku poslije ovoga dok god je Tramp na vlasti. Da ja zivim u Britaniji i da mi ponude da idem u SAD nikad nebi isao iz protesta. A njima jos krivo.
Balkanske klerofašističke grupacije se nadaju da će Trump podržati njihove zločinačke nakane koje su pokušali 90ih godina i nadaju se ponavljanju Vukovara i Srebrenice.
rekoh ja vama jos pre americkih izbora...necete bosnje daleko s kiselom vodom
Trump je poput kokosi bez glave, leti lijevo desno gore dole iako je izvjestan samo jedan kraj- kokosija supa! :))
ETNOCID NAD BOSNJACIMA obavezno pogledajte: ► Palestinizacija Bošnjaka! Arapi i Turci koloniziraju BiH http://adf.ly/1ivbyz ► Halal prostitucija pokriveni Bosnjakinja i Arapskih 'turista' u BiH http://adf.ly/1ivc8H
I mene je apravio extremistom
stručno rečeno ti si apatrid
a i baca malo na nadnaravno