Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste azov krajnja desnica al opet dragi nego okupstori
Jedna je fasisticka strana ovdje, a to je agresor...Azov samo brani svoje od fasista
Koliko samo bolje kretanja Ukrajinaca na ovom snimku nevjerovatno, klasična zasjeda, javelinom ili čim već na prvo vozilo da blokira, a ovi kao amateri odmah izašli i grupno legli jedni pored drugih, a Ukrajinac im preko ograde baca bombe i oni se i dalje ne miču. Ili su ovo separatisti pa neiskusni ili su neki 20-godišnjaci jer ako je ovo ruska profesionaln vojska proterat će ih Ukrajinci i sa Krima. Uuuuu kakav video.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja ne znam zasto ljudi ovo sa uzitkom gledaju, komentarisu, dozivljavaju ekstazu, umjesto da ova hrpa stratega, vojnika i komandosa se spakuje i ode malo tamo da iskusi sta je stvarni rat, a ne video igrica
Svaka čast, nadam se da će te uspjeti..sretno
Dobro su nagrdili ruse a cecena ni na mapi.
Oni u napad a ovi u kontranapad. Ovi u čeličani sigurno pojma nemaju da su krenuli u kontranapad, a ni rusi da su krenuli u napad. Tako je bilo i kod nas u zadnjem ratu, više su nane i dede znale gdje se planiraju akcije od nas boraca. Tek kad sam dolazio kući saznavao bih šta se dešava na mojoj liniji i koliku sam ja teritoriju oslobodio.
Zast Zelenski ne pojaca kontra napad prema Mariupolju da pomogne ovim ljudima.Ovako su istavljeni da izginu do zadnjeg
Zato sto je 100km do najblize Ukrajinske linije od Marijupolja. Sad je kasno
ko bi davno pomislio da će Izrael sa hamasom sjesti za pregovarački sto
Napad je najbolja obrana
Slava Ukrajini
Ukrajinci navodno traze da im se u odbrani Mariopulja pridruzi 7. Muslimanska na celu sa Halilom Brzinom, da rijese to preko noci i naravno nekoliko boraca odred El-Mudzahid
Ovi Ukrajinci opasni ko naš Bake specijalac prije 30 godina
Важне су им лабораторије унутра.То бране.
Pobi jedan Ukrajinac hladno čitav Ruski vod. Sad znam zašto se cijela Rusija plaši jednog bataljona.
Srbi bi odmah na traktore!😎
reče genocidash, i ode pasti travu ako mu Rudonja ostavi naviljak 😜
Kako su ih hebali momački. Bravo momci. Slava Ukraini
Azovci su imali koridor da napuste grad, a kad nisu i kad im prijeti likvidacija kurcosvirac prijeti napustanjem pregovora hahah cudno neko razmisljanje.. kad se sve posmatra sa strane, ima čudnih momenata u ovom ratu. Valjda su i nas tako gledali za vrijeme rata, samo nas ovde niko nije zarezivao 4 godine.. stoka slavenska se bije međusobno..
Kakva je ovo vojska ko ciganski kombi Zajebancija neka
Ili hrana ili ljekovi, ili su civili